Bilim - Teknoloji Bing Ödül Dağıtacak!
Paylaş
Bing Ödül Dağıtacak!

Microsoft'un popüler arama motoru Bing, Haziran ayında iptal ettiği Cashback'ten farklı olarak yeni bir "Kullan, Kazan" stratejisi geliştirdi.

Microsoft'un Bing'e yaptığı yatırımlar bitmek bilmiyor. Firma şimdi de Bing Cashback'e oldukça benzeyen bir yapıyı servise entegre etmeye hazırlanıyor. Internet Explorer kullanıcılarına özel olarak hazırladığı sistemin adı Bing Rewards. Bu yeni sistem, Internet Explorer kullanıcılarının, arama motorunda Bing'i kullanması durumunda zamanla puan biriktirmesini sağlıyor. Biriktirilen puanlar belli kotaları aştıkça kullanıcıya "paraya çevirme" imkanı sağlanacak. Fakat para kullanıcıya verilmeyecek.

Haberin Devamı

Bu puanlar ile internetten Microsoft'un anlaşmalı olduğu servisler üzerinden oyun, müzik, elektronik cihaz ve en temel ürün olarak gösterilen tebrik kartı alınabilecek. Bing Rewards kataloguna buradan ulaşabilirsiniz. Ne var ki bu servis şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde geçerli. Servisin tutması halinde Microsoft bu servisi tüm dünyaya açacak gibi görünüyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.