Beden Sağlığı Biofiziksel check-up ile hastalıklara karşı önlem almak mümkün

Biofiziksel check-up ile hastalıklara karşı önlem almak mümkün

Paylaş
Biofiziksel check-up ile hastalıklara karşı önlem almak mümkün

İnsan vücudundaki tüm doku ve organların biofiziksel olarak tarandığı 'body check' isimli tarama programıyla bozulmaya başlayan frekanslar tespit edilebiliyor. Sistem böylelikle henüz hastalık oluşmadan önlem alınması gereken noktalar hakkında fikir verebiliyor

Body check'in bir biofiziksel tarama programı olduğunu belirten Dr. Sinan Akkurt, sistemin işleyişini şöyle açıkladı:

"Body check tarama sistemi, vücudumuzdaki her doku, hücre ve organın yaydığı kendine özgü frekans verilerini esas alıyor. Başımızdan ayak tırnağımıza kadar vücudumuzun her noktasına biofiziksel sinyaller iletiliyor ve yanıt alınıyor. Gönderilen frekans aynı şekilde geri dönerse o noktada frekanslar bozulmamış anlamına geliyor. Eğer aynı gelmez ise, sistem gönderdiği frekansla geri aldığı frekans arasındaki farkı çıkarıyor ve bununla ilgili bir hesaplama yapıyor. Bu hesaplama ile binlerce maddenin, hastalığın, vitaminin, homeopatik maddenin, hatta bazı ilaçların frekansları ile karşılaştırıyor. Aradaki fark aslında o hücreyle ilgili negatif frekanslardır. Bu negatif frekansların hangi maddelerle yüzde kaç oranında eşleştiği hesaplanıyor. Neticede bize bir sonuç veriyor. Bu sonuca göre o organı, dokuyu değerlendirebiliyoruz."


VÜCUDU TARAYIP 1'DEN 6'YA KADAR VERİYOR


Sistemin kişinin vücudunun her noktasını tarayıp biofiziksel olarak farklılıkları ortaya çıkardığını belirten Dr. Sinan Akkurt, sağlıklı dokulara 1- 3 arasında skor verirken, 3'ten 6'ya kadar gösterilen skorların o dokunun enerjisel manada, biofiziksel manada değişmeye başladığını gösterdiğini dile getirdi.


FREKANSI BOZULMUŞ HÜCRELERİ GÖSTERİYOR


"Sistem bize en iyiden kötüye doğru, 1'den 6'ya kadar bir puan veriyor. En kötü dediğimiz noktada, o hücrede artık hastalık başlayabilir olduğu ihtimalini değerlendiriyoruz. Bu bize bir hastalık olduğunu göstermekten ziyade olabileceğini, yani frekansın bozulmaya başladığını gösteriyor. Henüz bazı şeyler oluşmadan önlem almak için hastayı yönlendirebiliyoruz" dedi.

Bu sistemin doktolara teşhis sürecinde yol gösterici olduğuna dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, muayene ve farklı laboratuvar bulgularının bir arada değerlendirilmesiyle teşhis başarısının desteklendiğini kaydetti.

Haberin Devamı