Gündem Bir ailenin feryadı

Bir ailenin feryadı

Paylaş
Bir ailenin feryadı

Devlet hastanesinden çalınan bebeğin annesi üzüntüden ruhsal tedavi görüyor. Baba sadece çenesini gördüğü bebeğine ağlıyor

YALAN SÖYLEYİP ÇALDI

Haberin Devamı

Olay Bitlis Tatvan’da yaşandı. Ev kadını Hülya Ulus 24 Ocak’ta devlete ait Tatvan Doğumevi Hastanesi’nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek kuvöze konuldu. 26 Ocak’ta hastaneye gelen bir kadın, bebeği “Emzireceğim” yalanıyla hemşireden alıp kaçırdı. Bebeği kaçıran kadının yanında bir erkek vardı.

İZİNE RASTLANMADI

Hastanede güvenlik kamerası olmadığı için bebeği kaçıranların görüntüsü elde edilemedi. Görgü tanıklarının anlattıklarından yola çıkarak meçhul kadınla erkeğin robot resmi çizilip her yere dağıtıldı. Ama sonuç alınamadı. Bebeğin izine rastlanamadı. Anne Hülya Uslu (21) üzüntüden ruhsal tedavi görüyor.

HASTANEYİ SUÇLADI

Baba, inşaat işçisi İrfan Uslu (30) “Minik oğlumun yüzünü bile göremedim. Sadece kuvöze götürülürken çenesini gördüm” diye ağlıyor. Anne, güvenli olması gereken bir devlet hastanesinden hiçbir engelle karşılaşmadan bebek kaçırılmasına isyan ediyor. Acılı anneyle baba buna rağmen umutlarını koruyor.

Haberin Devamı

‘BİZİ ACIDAN ÖLDÜRMEYİN’

Hülya-İrfan Uslu oğullarını kaçıranlara şöyle seslendi: Bebeğimizin karşılığında neyimiz varsa size vermeye hazırız. Paraysa para, ev ise ev... Hepsi sizin olsun. Birazcık vicdanınız varsa bebeğimizi bize verin. Getiremiyorsanız bir yerlere bırakıp yerini bildirin. Bizi evlat acısıyla öldürmeyin.

Özcan ÇİRİŞ/DHA