Gündem Bir anne buna nasıl dayanır?

Bir anne buna nasıl dayanır?

Paylaş
Bir anne buna nasıl dayanır?

Şişli'de, Ermeni asıllı Emirhan Bursalıyan alkol alıp 82 yaşındaki babasını, annesinin gözlerine önünde vurduktan sonra başına tek kurşun sıkarak intihar etti

Şişli Sıracevizler Caddesi üzerinde bulunan Kale Apartmanı'nın 1. katında gece saat 01.00 saatlarinde meydana gelen olay, ticaretle uğraşan Ermeni asıllı Emirhan Bursalıyan (52) akşam eve gelince babası ile tartışmaya başladı.

Beyninde tümör bulunduğu ve akşam saatlerinde de alkol aldığı iddia edilen Emirhan Bursalıyan, tartışma büyüyünce silahını çekerek 82 yaşındaki babası Hamparsun Bursalıyan'a ateş etti.

Yaşlı adam kanlar içinde yere yığıldı. Emirhan Bursalıyan daha sonra silahı başına dayayarak tek el ateş etti. Anne Ranny Bursalıyan'ın gözleri önünde eşi Hamparsun Bursalıyan ve oğlu Emirhan Bursalıyan hayatını kaybetti.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Ranny Bursalıyan, polisin çalışmaları sırasında evden dışarı çıkamadı.

"YAVRUMA NASIL SARILACAĞIM?"

Kadın, "Yavruma bir daha nasıl sarılacağım?" diye gözyaşı döktü. Yapılan incelemelerin ardından baba ve oğlun cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ranny Bursalıyan ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaşlı kadın olayla ilgili, "Oğlumun beyninde sorun vardı. Üzerine bir de alkol alınca bunlar geldi başımıza." dedi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Kubilay AYDIN/İSTANBUL (DHA)