Gündem Bir aylık gelin intihar etti

Bir aylık gelin intihar etti

Paylaş
Bir aylık gelin intihar etti

Meryem Başer 7 yıl nişanlı kaldığı Teğmen Bekir Başer ile geçen ay evlendi. İddiaya göre çiftin mutlu bir beraberliği vardı. Ama yeni gelin dün sabah esrarengiz şekilde intihar etti

SİLAH SESİYLE UYANDI

İzmir’in Çiğli ilçesinde yaşayan Meryem Başer (24), 7 yıl nişanlı kaldığı havacı teğmen Bekir Başer (24) ile geçen ay evlenmişti. Bekir Başer 1 yıldır İzmir Çiğli’deki 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görev yapıyordu.

İddiaya göre, önceki gece Teğmen Başer, eşi Meryem Başer ve misafirliğe gelen kardeşi, Gökhan Başer (16) sahura kalktı. Sahurdan sonra Bekir Başer “Hava çok sıcak” diyerek balkonda uyudu. Bekir Başer 09:00’da yatak odasından gelen silah sesiyle uyandı.

İNTİHAR NOTU BIRAKMADI

Hemen odaya koşan Bekir Başer, eşini kanlar içerisinde yatakta buldu. 1 aylık gelin Meryem Başer, hastaneye götürülürken yolda öldü. İddiaya göre eşiyle herhangi bir sorunu olmayan Meryem Başer’in herhangi bir intihar notu bırakmadığı öğrenildi.

Esrarengiz bir şekilde intihar eden Meryem Başer’in, cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Teğmen Bekir Başer’in ellerinden ise barut izi olup olmadığını araştırmak için örnekler alındı.

Taylan YILDIRIM/DHA