Türkiye (Son Dakika) Bir babanın en zor anı

Bir babanın en zor anı

Paylaş
Bir babanın en zor anı

Soba zehirlenmesine kurban giden anne Songül Gül ve ikiz bebeklerinden 1 yaşındaki Ayaz, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede baba Erdal Gül'ün feryadı yürek yaktı

Sultanbeyli’de sobadan sızan gazdan zehirlenerek ölen Songül Gül ile 28 günlük bebeği Ayaz son yolculuklarına uğurlandı. Eşi ve bebeğini kaybeden babanın feryatları yürekleri dağladı. Anne ve ikiz bebeklerinden Ayaz’ın cenazesi Sultanbeyli’ndeki Pir Sultan Abdal Cemevi’ne getirildi.

Haberin Devamı

"BEN SANA KURBAN OLURUM AYAZ"

Şoför baba Erdal Gül, "Ben seni kurtaramadım Ayaz. Ben de seni son yolculuğuna gönderiyorum Ayaz. Ben sana kurban olayım Ayaz" diyerek gözyaşı döktü. Cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı. Cemevinin avlusuna sığmayan kalabalık nedeniyle cenaze namazı cemevinin önündeki sokakta kılındı.

Yüzlerce kişi anne ve bebeği için saf tuttu. Baba Erdal Gül küçük bebeğini cenaze aracına kadar kucağında taşıdı. Cenazeler defnedilmek üzere Tepeçeşme mezarlığına götürüldü. Halen hastanede tedavi altında olan çocuklardan Umutcan (14) ve ikizlerden Yağız bebeğin durumu iyiye giderken, Güven Gül (16)’ün durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Songül Gül ve eşi Erdal Gül.

Haberin Devamı