Gündem Bir babanın feryadı

Bir babanın feryadı

Paylaş
Bir babanın feryadı

Konya'da 12 yaşındaki oğlu Ahmet Temizbaş, marketten ekmek almak için yolun karşısına geçtiği sırada, otomobil çarpan, baba Kemal Temizbaş'ın feyatları yürekleri dağladı

Karatay İlçesi Adana Çevre Yolu üzerinde saat 08.00'de meydana gelen kazada Ahmet Temizbaş, ailesiyle birlikte kahvaltı etmek için uyandı.

Ardından evlerinin karşısındaki marketten ekmek almak için yolun karşısına geçtiği sırada 30 yaşındaki Veli Serkan Gökçe'nin kullandığı 42 VR 368 plakalı otomobil çarptı.

Yaklaşık 10 metre, otomobilin altında sürüklenen Ahmet Temizbaş, ağır yaralandı. İşe gitmek için hazırlanan Kemal Temizbaş da oğlunun kaza yapdığını duyunca hemen yanına koştu.

Ardından oğlu ile birlikte ambulansla hastaneye geldi. Ambulanstan indikten sonra yere yığılan acılı baba " Ne olur oğlum ölmesin. Allahım oğlumu bana bağışla. Lütfen kurtarın yavrumu" diye feryat etti.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kemal Temizbaş, bir yakını tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Tedavi altına alınan Ahmet Temizbaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazadan sonra kazan sürücü Veli Serkan Gökçe'nin ise olaydan kısa bir süre sonra Karatay Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek temsil olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.