Gündem Bir babanın yıkıldığı an

Bir babanın yıkıldığı an

Paylaş
Bir babanın yıkıldığı an

Adana'da, Seyhan Nehri'nde oğlunun cesedinin bulunduğunu öğrenen baba gözyaşlarına boğuldu

Adana'da erkek kuaföründe çalışan 19 yaşındaki Volkan Yılmaz'ın, Seyhan Nehri'nde cesedi bulundu. Olay yerine gelip, tek çocuğunun cesediyle karşılaşınca yıkılan baba 46 yaşlarındaki Hayrettin Yılmaz, “Beni de öldürün” diye ağıt yaktı.

Haberin Devamı

Sabancı Merkez Camii'nin yakınında Seyhan Nehri'nde balık avlayan 43 yaşındaki Agit İbiş, suda ceset olduğunu fark edince polise haber verdi. Olay yerine gelen dalgıç polisler, 2 metre derinlikteki cesedi çıkardı. Üzerindeki kıyafetlerin cebinde cüzdanı ile cep telefonu da bulunan cesedin Volkan Yılmaz’a ait olduğu anlaşıldı. Yılmaz'ın bisikleti de cesedin bulunduğu yere 5 metre uzaklıkta, yine nehrin sularında bulundu. Bisiklet de sudan çıkarıldı.

Reşatbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir erkek kuaföründe çalışan oğlunun dün akşam eve gelmemesi üzerine polis merkezine kayıp başvurusunda bulunan baba Hayrettin Yılmaz, polisin haber vermesiyle geldiği olay yerinden oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin yüzünü yıkayarak sakinleştirmeye çalıştığı Yılmaz, telefonla eşi Perihan'ı arayıp, “Volkan'ı öldürüp suya atmışlar” dedi. Tek çocuklarını kaybetmenin acısıyla yıkılan baba Hayrettin Yılmaz, telefonu kapattıktan sonra da “Beni de öldürün” diye feryat etti.

Haberin Devamı

3 İHTİMAL

Cesedi bulan balıkçı Agit İbiş, “Balığa bakıyordum. Parlayan bir şey gördüm. Balık zannettim. İyice baktığımda ayakkabı olduğunu ve daha sonra da cesedi fark ettim. Sonra da polisi aradım” dedi.

Yılmaz'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Genç kuaförün intihar etmek amacıyla bisikletini nehre sürmüş olabileceği, nehir kenarında gezinti yaparken düşmüş olabileceği, son olarak da öldürülüp, nehre atılmış olabileceği ihtimallerini göz önünde bulunduran polis, soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Mehmet KAYMAK/ADANA, (DHA)