Gündem Bir 'boşanma cinayeti' daha!

Bir 'boşanma cinayeti' daha!

Paylaş
Bir 'boşanma cinayeti' daha!

'Boşanmak istediği kocası tarafından öldürüldü' haberlerine bir yenisi daha eklendi...

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir tekstil atölyesinde çalışan 29 yaşındaki Serpil K., bugün saat 09.00 sıralarında eşi olduğu iddia edilen kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

>>> BU LİSTE ÇOK KABARIK

Haberin Devamı

İşyeri sahibi Mehmet Güven'in sabah tekstil atölyesini açmasının ardından meydana geldiği belirtilen olayda Serpil K., kafasına isabet eden iki kurşunla hayatını kaybetti. İşyeri sahibi Mehmet Güven, hayatını kaybeden Serpil K'nın 3 gün önce işe başladığını ve boşanmak için para biriktirdiği söyledi

BAŞINA ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgilere göre, H.K, çalıştığı tekstil atölyesine giden karısını bir süre takip etti. Eşinin atölyeye girdiğini gören H.K, arkasından içeri girerek eşine iki el ateş etti. Bu sırada işyeri sahibi araya girerek H.K.'yı durdurmak istedi. İşyeri sahibine silahını doğrultarak aradan çekilmesini söyleyen H.K., daha sonra makinaların arkasında bulunan eşinin yanına giderek kafasına iki el ateş etti.

Saldırının ardından hızlı olay yerinden kaçan H.K'nın yakalanması çalışmaları sürüyor. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaptıkları kontrollerde kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çalışmalarını sürdürürken, işyeri önünde de güvenlik kordonu oluşturuldu.

Haberin Devamı

"AVUKAT PARASI TOPLAYARAK BOŞANACAĞINI SÖYLÜYORDU"

Tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven, "Eşinin uyuşturucu alarak kendisine şiddet uyguladığını, dövdüğünü söylemişti. Pazartesi günü burada işe başladı. Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu. Bende kabul ettim. Pazartesi maaşı ve işlemlerini konuşacaktık. Sabah personel gelirken arkadan bir erkek sesi duydum. Oraya gitmemle silah sesleri başladı. Saldırgana engel olmak istedim ancak silahı bana doğrultarak aradan çekilmemi söyledi. Daha sonra makinaların olduğu yere kaçan Serpil'in yanına gitti ve kafasına 2 el ateş etti" dedi.

"SIRA SENDE DEDİ"

Savcının incelemesinin ardından genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gözyaşları içinde işyeri önünde bekleyen Baba Fahri Uygun, "Aralarında sorun vardı. Kızıma karşı şiddet uyguluyordu. Kızımı öldürdükten sonra beni arayıp 'Sıra sende' dedi. Daha önce de benim yüzümü bıçakla yaralamıştı. Kızım boşanmak için dilekçe vermişti. 11-12 yıldır evliydiler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada çiftin bir çocuklarının bulunduğu ancak 5 yıl önce soba gazından sızan gazdan zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Felat BOZARSLAN İSTANBUL DHA