Spor Bir darbe de Belediye'den

Bir darbe de Belediye'den

Paylaş
Bir darbe de Belediye'den

Son haftalarda büyük bir düşüşe geçen Fenerbahçe bu gidişi İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında da tersine çeviremedi

İkinci devreye çok iyi başlamasına karşın, son haftalarda büyük bir düşüşe geçen ve son 6 resmi maçında kazanmayı unutan Kanarya, bu gidişi, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında tersine çeviremedi ve 2-1 yenildi...

Evinde şu ana kadar Fenerbahçe'ye kaybetmeyen Belediye, bu galibiyetle puanını 34'e yükseltirken, Sarı-lacivertliler 45 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi takıma galibiyeti getiren goller 30 ve 83. dakikalarda İskender'den geldi. Sarı-lacivertlilerin tek golünü ise 57. dakikada Alex kaydetti. Bu arada takımının tek golüne imza atan Alex, 79. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

FENER 7 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 6 maçta galibiyete hasret kalan sarı-lacivertliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da eli boş dönerek seriyi 7'ye çıkardı.

Fenerbahçe, en son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor'a karşı 3-0'lık skorla almıştı.

'DAUM İSTİFA' ÇIĞLIKLARI

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar, Süper Lig'in 23. haftasında aldıkları bu yenilginin ardından takımlarını tezahüratlarla protesto etti. Taraftarlar stad çıkışında, "Daum istifa" ve "I Love you Zico" diye bağırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar ayrıca yöneticileri de protesto etti.

*

Karşılaşma Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.

2. dakikada Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan Alex'e pasını verdi, Alex ceza sahası önünde şut vurmak istedi ama savunma ayak koyarak pozisyonu bozdu.

5. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savnma araya girerek topu uzaklaştırdı.

10. dakikada Fenerbahçe atağında Vederson sol çaprazdan ceza sahası içine arapasını attı Dos Santos hareketlendi ama savunma kayarak müdahele etti ve topu uzaklaştırdı.

13. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tevfik sağ kanatta topla buluştu ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmda Vederson ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

17. dakikada Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine doğru uzun oynadı ancak top auta çıktı.

24. dakikada Vederson ceza sahası dışından sert vurdu ancak top yandan auta çıktı.

İstanbul BB öne geçti

30. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor İskender'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ali Güzeldal pasını yerden savunma arkasına doğru attı. İskender savunmadan sıyrılarak topu kaptı... Bilica'nın arkasına sarktı, Volkan açıldı.. İskender, Volkan'dan da sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi.

Haberin Devamı

36. dakikada Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan Deniz'e doğru pasını attı ama top savunmada kaldı.
42. dakikada Gökhan Gönül'ün sert vuruşunda top yan ağlara gitti.

İLK YARI SONUCU: 1 - 0

Ve ikinci yarı başladı

Fenerbahçe ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği yaparak başladı

Çıkan oyuncu: 21 numarayla Selçuk Giren oyuncu: 16 numarayla Cristian

Çıkan oyuncu 24 numarayla Deniz. Giren oyuncu: 99 numarayla Deivid

FENERBAHÇE BERABERLİĞİ YAKALADI

Dakika 57: Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

Dakika 59: İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma topu taca gönderdi.

Dakika 63: Fenerbahçe atağında Deivid ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Hasagic güçlükle topu kornere çeldi.

Dakika 66: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oyuncu değişikliği...

Çıkan oyuncu 27 numarayla Kanfory Sylla, Giren oyuncu 21 numarayla Mahmut Tekdemir

Dakika 78: Fenerbahçe'de Alex rakibine yaptığı müdahele sonucunda direkt kırmızı kart gördü.

İBB MAÇIN SKORUNU BELİRLEYEN GOLÜ ATTI

Dakika 82: İstanbul Büyükşehir Belediyespor İskender'in attığı gol ile durumu 2-1 yaptı.

*

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş

Haberin Devamı

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Rızvan, Barbosa, Marcus, Gökhan Süzen, Sylla, Efe, Serhat, İskender, Tevfik, Ali Güzeldal

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bekir, Bilica, Santos, Deniz, Selçuk, Emre, Vederson, Alex, Güiza