Spor Bir darbe de Yobo'dan

Bir darbe de Yobo'dan

Paylaş
Bir darbe de Yobo'dan

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joseph Yobo dün ilk kez Sarı-Lacivertli formayla sahne alırken, büyük bir şanssızlık yaşadı

Kayserispor mücadelesinde sahaya ilk 11’de çıkan Nijeryalı futbolcu 59. dakikaya kadar partneri Lugano ile mükemmel bir uyum yakalamıştı. Ancak bu dakikada topla ileri çıkan Yobo, arkadan yapılan müdahaleyle yerde kaldı.

Haberin Devamı

Sağ arka adalesinden sakatlanan başarılı oyuncu, yerini Selçuk’a bıraktı. Yapılan ilk muayenenin ardından Nijeryalı’nın adalesinde yırtılma olabileceği tespit edildi.

Joseph Yobo’nun son durumu bugün çekilecek MR’ın ardından netlik kazanacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, 6 yabancı oyuncu olarak sahaya Lugano, Yobo, Cristian, Stoch, Alex ve Niang’ı sürdü. Dia ve Santos’u yedek soyundurdu. Bu isimlerden Dia ikinci yarıda Alex’in yerine oyuna dahil oldu.

Bu arada Kayserispor’un, Fenerbahçe’den transfer ettiği Önder Turacı ve kaleci Volkan Babacan anlaşma gereği dünkü karşılaşmada forma giymedi. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü’nde geleneksel bayramlaşma töreni dün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın

Haberin Devamı