Magazin Bir dargın, bir barışık

Bir dargın, bir barışık

Paylaş
Bir dargın, bir barışık

Eşi Önder Bekensir'le bir ayrılıp bir barışan Demet Akalın, Bodrum'da mutluydu ama hayranlarını mutsuz etti

Bodrum'da 2 bin kişilik yüzer disko Club Catamaran´da sahneye çıkan Demet Akalın, üç şarkı seslendirdikten sonra sürat motoru ile ayrıldı.

Son günlerin en çok tartışılan ismi şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da yine olay oldu. Sahneye üzerinde sarı bikinisiyle çıkan ve yaz ayına damgasını vuran ``Evli Mutlu Çocuklu'' adlı şarkısıyla çıkan Akalın, ardından ``Çanta'' ve ``Afedersin'' parçalarını playback okuyup tatilcileri coşturdu.

İlginç küpe ve bileklik aksesuarlarıyla da dikkat çeken Demet'in sahnede yorgun ve bitkin halleri gözlerden kaçmadı. Akalın, üç şarkıdan sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ve tekrar barıştığı eşi Önder Bekensir ile yüzer disko Club Catamaran´dan sürat teknesiyle adeta kaçarcasına ayrıldı.

Normalde girişi 20 TL olan Club Catamaran´a konser olduğu için 50 TL ödeyen hayranları ise sanatçıyı ıslık ve alkışla protesto etti.

EŞİMLE MUTLUYUZ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, diskoya konser amaçlı değil partiye katılmak ve bir iki şarkı söylemek üzere geldiğini belirterek, ``İnsanlara ne söylendi bilemem ancak ben buraya konser amaçlı gelmedim, partiye katılıp dönüyorum. Eşimle de çok mutluyuz, görüyorsunuz her yerde beraberiz, yoğun konser programım nedeniye erken ayrılmak zorunda kaldık'' dedi.Club Catamaran yetkilileri ise konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Haberin Devamı