Bilim - Teknoloji Bir dev daha pes mi ediyor?
Paylaş
Bir dev daha pes mi ediyor?

"Bir cep devi daha, telefon işinden çekiliyor!" İşte bu iddiaya cevap, sonunda ilk ağızdan geldi...

İnternette yayılan bir haber, teknoloji dünyasında büyük şok yarattı. LG'nin, mobil telefon biriminin kar edemediğini gerekçe göstererek buradaki kaynağını daha karlı işlere yöneltmek amacıyla telefon üretiminden vazgeçeceğinin iddia edilmesi şaşkınlık yarattı. Aslında LG'nin bir süredir telefon işinden şikayetçi olduğu konuşuluyordu ve rakamlar da LG'nin kar etmediğini ortaya koyuyordu. Firmanın mobil telefon üretimi için enerji harcamaktansa, gelecekte çok daha karlı olacak akıllı televizyon işine odaklanmak istediği söyleniyordu.

Haberin Devamı

Ancak LG bu haberi yalanlayarak, mobil telefon üretimine devam edeceklerini, Google ile çok prestijli ortak telefonlar ürettiklerini ve bundan sonra da yeni modellerle tüketicileri etkilemeye devam edeceklerini açıkladı. LG'nin büyük ihtimalle yeni Google Nexus tableti, Nexus 10'un üreticisi olması bekleniyor. Ayrıca G Flex isminde yeni bir telefon piyasaya sürmeye hazırlandığı da biliniyor.

G Flex, kendini iyileştiren telefon olarak daha piyasaya çıkmadan büyük ilgi topladı. LG'nin telefon kasasında kullandığı "gizli" bir materyal sayesinde, kasa üzerinde meydana gelen çizikler birkaç saniye içinde kendini kapatarak telefona yepyeni bir görünüm veriyor.

Resimlerle: Akıllı telefon değil, anti-akıllı telefonlar...

Haberin Devamı

Kaynak: CHIP Online