Bilim - Teknoloji Bir dönemin sonu!
Paylaş
Bir dönemin sonu!

Bir dönemin ünlü sosyal paylaşım sitesi, bu tarihte tamamen kepenk indiriyor!

Belki aranızda halen kullananların olduğu bir zamanların ünlü sosyal paylaşım sitesi FriendFeed, çok yakın bir tarihte kapanıyor. 2007 yılında kullanıma sunulan ve kısa bir sürede üne kavuşan FriendFeed, bu hızlı yükselişin ardından Mark Zuckerberg'ün dikkatini çekmiş ve 2009 yılında Facebook tarafından satın alınmıştı.

Satın almanın ardından FriendFeed hakkında "uzun vadeli planları" olduğunu söyleyen Facebook yetkilileri, ünlü sosyal paylaşım sitesinin olduğu gibi hizmet vermeyi sürdüreceğini de ilave etmişti. Aradan geçen 6 yıl boyunca da gerçekten de "olduğu gibi" hizmet vermeyi sürdüren FriendFeed, dikkat çeken hiçbir yenilikte bulunmamış, yıllar boyunca hep cepten yemişti. Bunun bedelini de elbette kaybettiği üyelerle ödeyen sosyal ağ, sonunda kendi için kaçınılmaz olan yolun sonuna geldi.

FriendFeed, 9 Nisan'da kapanacak. Elbette o zamana kadar üyeler sorunsuz biçimde gönderileri görüntüleyebilir, mesaj ve fotoğraf yüklemeye devam edebilirler. Fakat 9 Nisan'dan sonra FriendFeed'i muhtemelen bir daha hiç göremeyeceğiz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Twitter yasağında bunlar yaşandı!

Kaynak: CHIP Online