Sabanur Kıraç Bir erkeğe ne zaman kadın gibi davranmalısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Bir erkeğe ne zaman kadın gibi davranmalısınız?

Bu devirde kadınların özgürlüğü, tek gecelik ilişkilerdeki rahatlığı ve hatta alışıla geldiği gibi her ilişkiye “Ben bunla kesin evlenirim” diyerek değil de “Ben bunla kesin eğlenirim” diyerek başladığını görmek erkekleri korkutuyor.

Böyle durumlarda pek çok erkeğin sevgilisiyle rolleri değiştiğine ve ilişkideki “kadın” olmaya başladığına şahit olmak mümkün. Ama her heteroseksüel ilişkide tek bir tarafın kadın gibi davranması ve o tarafın da kadın tarafı olması gerekir diye bir kural yok.

Bazen erkekler de kadınlar gibi davranabilir ve bu tamamen normaldir. İlla ataerkil bir toplumda yaşıyoruz diye güçlü olması gereken taraf her zaman erkekler olmak zorunda değil! Erkeklerin de kendilerini güvensiz, güçsüz veya kırılgan hissettiği zamanlar olabilir. Böyle zamanlarda biraz sabırlı olun ve ona kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın!

Haberin Devamı

İlk adımı erkek atmak zorunda değil

Mesela tüm işaretler sizden hoşlandığını gösteriyorken hala aranızda bir şey olmadıysa ilk adımı sizin atmanızı bekliyor olabilir. Belki daha önce yaşadığı bazı hayal kırıklıklarından, belki de sizin hislerinizden emin olamadığından size yaklaşmıyor olması bu ilişkiyi istemediği anlamına gelmez. Bazı erkekler ve bazen her erkek kadının “erkek gibi” davranıp dizginleri eline almasına ihtiyaç duyar.

Ciddi düşünüldüğünü hissetmiyor olabilir

Sadece kadınlar değil erkekler de ilişkinizin geleceğinden endişe duyabilir. Günümüz cesur ve özgür kadını, her an gidebilir, daha iyisini bulabilir imajı çizerken karşısındaki erkeğin hislerini unutabiliyor. Bu gibi durumlarda erkekler ilişkiye kadınlardan daha ciddi yaklaşabiliyor. İşte böyle zamanlarda sevgilinizin, onu sevdiğinizi ve hep yanında olacağınızı duymaya ihtiyacı olacaktır. Onunla oynamadığınızı veya onu kullanmaya niyetiniz olmadığını hissettirin.

Kilolarıyla başı dertte olabilir

Bir tek kadınlar kendini şişman veya çirkin hissetmez. Bazen erkekler de aldıkları kilolar nedeniyle bunalıma girebilir. Siz nasıl “Bu pantolon popomu büyük gösteriyor mu” diye sorduğunuzda “Hayır hayatım, harikasın” cevabını bekliyorsanız onlar da arada bir iyi göründüklerini söylemenize ihtiyaç duyuyor. Eğer sevgilinizi ayna karşısında yağlarına bakarken ya da bol kıyafetlerle göbeğini saklamaya çalışırken bulursanız, durmayın ona iltifat edin!

Haberin Devamı

Stresli olmak için muayyen gününde olmak zorunda değil

Bir erkeğin önemli bir iş görüşmesi veya aile buluşması öncesi stresli olması kadar normal bir şey de yok. Aynı pozisyonda olduğunuzda nasıl üstünüze giyecek bir şey bile bulamıyor, sevgiliniz sizi rahatlatmak için ne söylerse söylesin gıcık oluyorsanız, o da aynı şeyleri hissediyor olabilir. Sabırlı olun ve huysuzluk yapması için ona alan tanıyın.

Ama unutmayın erkeklere kadın gibi davranmanız gereken zamanlar olması onlara kendilerini kadın gibi hissettirmeniz gerektiği anlamına gelmez. Siz sadece aşırı duygusallık veya stresin cinsiyeti olmadığını aklınızda tutun yeter.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder