Cem Kerpiççiler Bir fotoğraf anlatır hikayeyi
HABERİ PAYLAŞ

Bir fotoğraf anlatır hikayeyi

Haberin Devamı

Sezonun başlangıç maçlarından biriydi. Rakip takımın oyuncuları Fenerbahçeli Hasan Kaldırım'ın üzerine yürüyor. İkisi birden itip kakmaya çalışıyordu. Diğer Fenerbahçeli futbolcular film gibi izliyordu. Sahada alınan kötü sonuçların nedenlerinden biri de buydu aslında belki de en önemli nedenlerinden biri... Çünkü Fenerbahçe takım olamamıştı. Yoksa Fenerbahçe hele hele kendi evinde oynarken bu tür bir durum ile karşılaşacağımızı tahmin edemezdik...



Fenerbahçe arka arkaya iyi sonuçlar alınca o bahsettiğim fotoğrafın yerini bambaşka bir fotoğraf aldı. Yedek kulübesine mahkûm olan Miroslav Stoch dün oyuna girip maçın kaderini değiştirdi. Moussa Sow'un omuzlarında taşıdığı Miroslav Stoch'u kutlamak için Volkan Demirel de kalesinden çıkıp geldi. Herkesin yüzü gülüyordu. Oynama fırsatı bulanlar yedek kalanlar bir takım olma yolunda ilerlediklerini gösteriyordu.

Bu tablonun sağlanmasında en büyük pay elbette Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ile yardımcıları Cor Pot ile Mario Been'e ait. Onların arkasında duran 'irade' de mühim elbette. Fakat daha alınacak çok yol var ve bu takımın mutlaka ama mutlaka transfere ihtiyacı var. Özellikle orta sahada takımın 'aklı' olabilecek yetenek, özgüven ve yaratıcılığa haiz bir oyuncuya... Yoksa bu sevinç uzun süreli olamaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder