Ekonomi 'Bir franchise'dan fazlasını sunuyoruz'

'Bir franchise'dan fazlasını sunuyoruz'

Paylaş
'Bir franchise'dan fazlasını sunuyoruz'

Benzeri olmayan “İşletme Tipi Franchise Sistemi” ile iş ortaklarına dünyanın gayrimenkul vitrinine çıkma fırsatını sunan Realty-TR, Türkiye’de 250 franchise ofisine ulaşma hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Harvard Üniversitesi mezunu tek Türk olan Fatih Elibol tarafından kurulan Realty-TR, Türkiye’deki 10 adet franchise ofisinin yanı sırada 5 kıtada toplam 47 ülkede faaliyet gösteriyor.Yurt içindeki ve yurt dışındaki operasyonlarını aynı anda yürüten Realty-TR’ın öncelikli hedefi 2017 sonuna kadar Türkiye’de 5 ofis daha açmak. “Gayrimenkul sektörünün aktif ve yoğun olduğu illere öncelik vereceğiz” diyen Fatih Elibol, franchise ofisinin nerede olduğundan ziyade pazarlama gücünün de önemli olduğunu belirtiyor.

Çok yoğun bir şekilde franchise başvurusu aldıklarını ve bunları tek tek incelediklerini belirten Fatih Elibol, “Realty-TR vizyonunu taşıyacak ve dünya markası olma yolunda bizimle aynı paralelde yürüyecek iş ortaklarını seçmek istiyoruz. Şunu net olarak ifade edebilirim: Türkiye genelinde ulaşmak istediğimiz toplam franchise sayısı 250” dedi.



“DÜNYANIN GAYRİMENKUL VİTRİNİ”

Realty-TR’ın bir franchise’dan daha fazlasını sunduğunu belirten Fatih Elibol, “Dünyanın gayrimenkul vitriniyiz desek yerinde olur. 5 kıtada ve toplam 47 ülkede aktifiz. İş ortaklarımıza; 7/24 çağrı merkezi desteği, portföylerinin dünyanın en ünlü gayrimenkul fuarlarına taşınması ve uluslararası arenada 12 dilde pazarlanması, uluslararası hukuk desteği gibi pek çok avantaj sunuyoruz. Franchise yetkililerimiz, bu ayrıntılarla ve ofis detaylarıyla uğraşmak yerine işleri olan gayrimenkul pazarlamasına yoğunlaşarak garanti kazanç elde ediyorlar. Giriş bedeli olarak yıllık 10 bin TL + KDV alıyoruz. Beş yıllık peşin ödeme yapılması halinde alınan ücret 40 bin TL + KDV oluyor” dedi.

İNGİLTERE OFİSLERİ AÇILIYOR

Uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri “İşletme tipi franchise sistemi”yle gayrimenkul sektöründe tek olduklarını belirten Fatih Elibol şöyle devam etti; “Yurt içi operasyonlarımızın yanı sıra bu sistemi dünyaya açmak istiyoruz. Öncelikli olarak İngiltere operasyonuna başlangıç yaptık. Realty-UK olarak İngiltere’de var oluyoruz. Çok kısa bir zamanda, 2017 yılının sonuna kadar merkez ofisimizin yanı sıra altı franchise ofisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Sonrasında ise 2018 yılı içinde Avrupa ve Amerika operasyonlarına hız vereceğiz. 2018’in son çeyreğinde de Birleşik Arap Emirlikleri operasyonu için harekete geçeceğiz.” +90 (850) 207 4041 - info@realty.com.tr

Haberin Devamı