Spor Bir gecede 4 'sarı kırmızı' zafer

Bir gecede 4 'sarı kırmızı' zafer

Paylaş
Bir gecede 4 'sarı kırmızı' zafer

Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki dördüncü maçında deplasmanda Cluj'u 3 golle deviren Galatasaray, potada ve filede de galibiyet sevinci yaşadı

Galatasaray dün gece 4 galibiyeti birden kutladı. Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, CFR Cluj'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri, 18., 61. ve 74. dakikalarda Burak Yılmaz kaydetti

Haberin Devamı

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası (E) Grubu’nda mücadele eden Galatasaray Medical Park, ilk maçında deplasmanda Polonya’nın Trefl Sopot takımını 94-65 yendi. Ndong Boniface, 14 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olarak galibiyette önemli rol oynarken, Jamont Gordon 12, Ender Arslan 13, David Hawkins de 11 sayıyla takımlarına katkı verdi.

Galatasaray'a Polonya'dan gelen bir diğer güzel haber de Kadın Basketbol Takımı'ndan geldi. FIBA Kadınlar Euroleague mücadelesinde Polonya'nın Polkowice takımına konuk olan Galatasaray, rakibini 50-48'lik skorla devirerek, Euroleague C Grubu'nda 3'te 3 yaptı.

Voleybolda, Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. turunda 8 takım çeyrek finale yükseldi. Bu maçlar sonunda Galatasaray Erkek Voleybol Takımı rakibi Torul Gençlik'i 3-0 ile geçti.

Haberin Devamı