Bilim - Teknoloji "Bir günlük" müjde!
Paylaş
"Bir günlük" müjde!

Geçen senenin "kusursuz cebini" isteyenler, artık eziyet çekmeyecek. Ama sadece tek bir gün için...

2014'ün amiral gemisi cihazlarından OnePlus One'a sahip olmak, pek de kolay bir iş değil. Bunun nedeni üretici OnePlus'ın telefonu davetiyeyle, kısıtlı sayıda üretmesi.

Ancak Çinli firmadan gelen duyuruya göre bu durum, haftanın her Salı günü için değişecek. 10 Şubat'tan itibaren geçerli olacak değişiklik sayesine isteyen herkes, davetiyeye gerek kalmadan OnePlus One'a sahip olabilecek.

Yapılan açıklamada satışların Londra saatiyle 8:00'da (Türkiye saatiyle sabah 10:00) başlayacağı, 16GB'lık beyaz modelin 229 sterlin/299 dolardan, 64GB'lık siyah modelin ise 269 sterlin/349 dolardan satılacağı bildirildi. Cihazın microSD slotu olmadığını hesaba katarsak, One Plus One'ı satın alma şansı bulanlar için 64GB'lık modelin doğru seçim olacağını söyleyebiliriz.

Bu gelişme, davetiye sisteminin sona erdiği anlamına gelmiyor. Blog'da yazılanlara göre davetiye sistemi, haftanın geri kalan 6 gününde OnePlus One'ın "standart satın alma yöntemi" olmayı sürdürecek. One Plus One'ı Salı günü satın alan kişiler, arkadaşlarına davetiye dağıtabilecekler.

OnePlus One'ı satın almayı düşünenlere onun geçen senenin özelliklerine sahip olduğunu, HTC One M9, LG G4 ve Xperia Z4 gibi cihazlar piyasaya çıktığında geriye düşeceğini hatırlatmakta fayda var.

Haberin Devamı

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: CHIP Online