Bilim - Teknoloji Bir hız testi de Xperi Z4'ten
Paylaş
Bir hız testi de Xperi Z4'ten

Henüz hakkında çok az şey bildiğimiz Xperia Z4, bu kez internete sızan hız testinde göründü!

Sony, yılda iki amiral gemisi piyasaya sürmekten vazgeçtiği için Xperia Z4'ün yazın geleceği düşünülüyor. Ancak birileri, telefonu hız testine tabi tutmuş olacak ki cihaz, Geekbench sayfalarında şimdiden göründü.

Geekbench'te görünen Qualcomm MSM8994 (Snapdragon 810) işlemcili cihazın Sony Xperia Z4 olduğu düşünülüyor. Bilgilerden telefonun işlemcisinin 1,55GHz hızında çalıştığı görünüyor - buradan hız testinin daha yavaş olan dört çekirdek üzerinde yapıldığı anlaşılıyor. 3GB RAM'le geldiği anlaşılan gizemli cihaz, Android 5.0.2 Lollipop ile çalışıyor.


Testte Sony Xperia Z4 olduğu sanılan cihazın tek çekirdekte 1196 puan, çok çekirdekte ise 3576 puan elde ettiği görünüyor. Bu puanları Galaxy S6 prototipinden gelen 1520 tek çekirdek, 5478 çok çekirdek ve LG G Flex 2'nin 1292 tek çekirdek, 3604 çok çekirdek sonuçlarıyla karşılaştırdığımızda, Z4'ün çok da etkileyici bir performans sergilemediği ortaya çıkıyor.

Ancak Xperia Z4'ün henüz tamamlanmamış bir telefon olduğunu ve final sürümde işlerin değişebileceğini akılda bulundurmakta fayda var.

Çok kısa bir süre, Sa >CHIP Online

Haberin Devamı