Faik Gürses Bir ihalenin sonrası
HABERİ PAYLAŞ

Bir ihalenin sonrası

Bu gözlemimi Mahmut Özgener’e de anlattım. 321 milyon doların sonrası Mehmet Emin Karamehmet salondakilerin elini sıkarken yere bakıyordu. Bizde bir laf vardır “Yere bakan yürek yakan” diye. Özgener bunu şöyle ifade etti: “Kulüplere bu ihale sonrası öyle bir yaptırım getireceğiz ki, duyan şaşıracak.” Haahh işte böyle. Anadolu kulüplerinin başına musallat olup naklen yayın ücretlerini kendi işlerinde kullanan iş adamlarına duyurulur. Döneminiz bitti.

BU İSME DİKKAT EDİN

Mübazir Mansimov’un ismi sürekli gündeme geliyordu Beşiktaş’ta. Ama şimdi camia bir başka gerçekle karşıya karşıya. Çünkü onun CEO’su Alaattin Aykaç, Demirören’in listesine girdi. Bu çok şey ifade ediyor. Yeniden yapılanma, bol keseden harcama ve profesyonel çalışma adına bir dönem başlayabilir. Çünkü Mansimov’un CEO’su olmak her babayiğidin harcı değildir.

Haberin Devamı

ALTAN DİNÇER

Basketbol caiması büyük bir adamını kaybetti. Bazı büyükler vardır ki sessiz sedasız göç ederler. Altan Ağabey de öyle gitti işte.

METİN KURT VE SENDİKA

Onun hayatında iki önemli gündem maddesi vardı. 1- Futbolcuların insanca yaşayabileceği bir hayat tarzı. 2-Galatasaray. Birinci maddeyi işletebilme adına hayatını adadığı sendikasına sonunda kavuşuyor.

KONUŞAN HAKEMLERİMİZ

aal iken hiç konuşmazlardı. Bırakın yazmayı, medyayı gördükleri yerde, “İzinsiz konuşma hakkına sahip değiliz” diyerek geçiştirirlerdi. TSYD’nin Antalya’daki seminerinde aklıma geldi. Bir zamanlar MHK başkanlığı yapmış hiç konuşmayanlar da vardı. Erman Toroğlu, Serdar Tatlı, Bülent Yavuz, Ali Aydın, Cem Papila, Serdar Çakman, Metin Tokat. Bakın şimdi durdurmakta zorlanırsınız. Sırada Selçuk Dereli. Aramıza bekliyoruz hocam. Sizin de söyleyecekleriniz vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder