Dünya Bir Jirinovski yetmiyordu!

Bir Jirinovski yetmiyordu!

Paylaş
Bir Jirinovski yetmiyordu!

Aşırı milliyetçi Rusya Liberal Demokratik Parti Başkanı Vladimir Jirinovski, klonlanmasının Rus halkının yararına olacağını söyledi

Ria Novosti ajansının haberine göre, Rusya’da bugün kabul edilen "Rusya’da insan klonlanmasına ilişkin geçici yasağın uzatılması"na ilişkin kanun tasarısı hakkında açıklama yapan Jirinovski, Rusya’da klonlamanın yasaklanmasına karşı olduğunu belirtti.

Bilim adamlarının çalışmasından insanların korkmaması gerektiğini söyleyen Jirinovski, klonlamanın ve bozulan organları yeni organlarla değiştirmenin insanlık için kurtuluş olduğunu savundu.

"İnsanları yetiştirelim ve çalışmayan organlarımızı onlarınkiyle değiştirelim" diyen Jirinovski, yeni Einstein, Yesenin ve Puşkin’lerin olması için akıllı, dahi ve yetenekli kişilerin klonlanarak verilerinin depolanması gerektiğini söyledi.

LDP’nin, Rusya’daki klonlama yasağının kalkması için çalışacağını söyleyen Jirinovski, "Kendimi klonlatırsam memnun olurum. Benim gibi ikinci bir insanın olması Rus halkının yararına olacaktır" dedi.

Haberin Devamı