Spor Bir kaşık suda fırtına!

Bir kaşık suda fırtına!

Paylaş
Bir kaşık suda fırtına!

Haliç'teki Dünya Offshore Yarışları'nda hız ve heyecan bir an olsun düşmedi. Günün birincisi: 2 YKM Sport

Ezeli rakipler 02 YKM Sport, 05 GSYİAD Galatasaray ve 03 Beşiktaş 1903 takımları aralarındaki çekişme ile izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı

Haberin Devamı

Architon 2010 Dünya Offshore 225 Şampiyonası 7. Ayak 13. Yarışı olan Fatih Grand Prix bugün Haliç'te koşuldu. Berna Muhlbauer ve Joseph Muhlbauer ikilisinin yarıştığı 05 GSYİAD 1905 takımı bugün çok başarılı bir performans sergiledi. Geçen yılın dünya ikincisi olan ikili bu sene 05 GSYİAD teknesi ile yarışıyor. Pit-stop'ta yaptıkları hata ile birinciliği 2 YKM Sport'a kaptıran 05 GSYİAD Galatasaray'ı 03 Beşiktaş 1903 takımı takip etti.

HEYECAN BİR AN OLSUN DÜŞMEDİ!

Ezeli rakipler 02 YKM Sport, 05 GSYİAD Galatasaray ve 03 Beşiktaş 1903 takımları aralarındaki çekişme ile izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Yarış boyunca 03 Beşiktaş 1903'ün ensesinden ayrılmayan 67 Olympique De Marseille yarışta dördüncü oldu. Hararetten kaynaklı kısa süre yavaşlayan 03 Beşiktaş 1903 kendini hemen toparladı ve yarışa devam etti. Talihsizlikten kurtulamayan takımın direksiyonu ellerinde kaldı ve bu da yavaşlamalarına sebep oldu.

Haberin Devamı

ANDRE DOS SANTOS DA HALİÇ'TEYDİ

Fenerbahçeli futbolcu Andre Dos Santos bugün offshore yarışlarını izlemeye Haliç'e geldi. Santos, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının teknelerinin yarıştığı lakin Fenerbahçe'nin neden olmadığı sorusuna "Umarım Fenerbahçe Kulübü olarak en kısa zamanda biz de şampiyonada yerimizi alırız " şeklinde yanıtlandırdı.

Santos, yarışları izlemeye sevgilisi ile birlikte gelirken, sıcak yaklaşımları çevredekilerin dikkatini çekti.

Yarışlara ev sahipliği yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise şunları söyledi: "Tarihi yarımada ile Beyoğlu'nu birbirinden ayıran Haliç, kültürel ve fiziki yapısı ile İstanbul'un en güzel bölgelerinden biridir. Avrupalıların "Golden Horn" olarak adlandırdıkları Haliç , İstanbul'un kültür turizminin temel taşları arasında yer alıyor. Fatih Belediyesi olarak Architon 2010 Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci kez ev sahipliğini yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Haliç Körfezi'nin su ve motor sporları konusunda sahip olduğu büyük potansiyeli bu tür organizasyonlarda değerlendirmekten son derece gururluyuz. Şampiyonaya katılan tüm takım ve pilotların başarılarının devamı diliyorum."

Haberin Devamı

Ali DANAŞ, İstanbul - DHA