Mesut Yar Bir koyup dört almak mümkün mü?
HABERİ PAYLAŞ

Bir koyup dört almak mümkün mü?

Haberin Devamı

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” (Star TV) olmasa üç program ekmek yiyemeyecek. Açıkçası şöyle de diyebiliriz; bir program dört program doğurabiliyor... Malumunuz “Yetenek Sizsiniz Türkiye” hafta sonu akşamlarının en popüler yapımı. Yarışmanın en çok izlenen bölümleri özet adı altında zaten farklı bir program gibi yayınlanıyor... Üstüne bir de cumartesi akşamları yayınlanan “Üç Adam” ve hafta sonu sabah kuşağında yayınlanan “Nedir Ne Değildir?” (Star TV) isimli programı koyun birbirinden bağımsız bir “Yetenek Sizsiniz Türkiye” zinciri ortaya çıkıyor... Hakikaten de yarışmadan alınan ve uyarlanan bölümleri çekip alırsanız saydığımız programların içinin yüzde 70 oranında boşaldığını görüyorsunuz. Ne denir ki?

[[HAFTAYA]]

Tahmin ettiğimiz gibi!

Türk televizyonlarında en çok “gülünen” spor programı “Bay Tahmin” tv8’de kaldı. Bana göre Murat Özarı ve Fikret Engin çok daha erken saatlerde yayınlanmayı hak ediyorlardı... Acun Ilıcalı’nın ricası üzerine öyle de oldu. Yıllardan beri bu köşede ekranlarda yaratılmış en farklı formatlardan biri olarak andığımız “Bay Tahmin” iddia ediyorum ki önümüzdeki günlerde çok daha fazla gündeme gelecek... İçine komedyen kaçmış iki spor adamının, diğer spor programlarının aksine futboldan soğutmadığı “Bay Tahmin”e yeni ve erken saatli yolculuğunda başarılar diliyorum...

Sette aile olabilmek!

Güneşi Beklerken” (Kanal D) geçtiğimiz hafta çok acı bir olay yaşadı. Yapım ekibinden bir yöneticinin henüz beş yaşındaki kızı Sahra vefat etti... Bu türden meseleler hakikaten insanın canını çok yakar. Ailesine sabır, minik Sahra’ya Allah’tan rahmet diliyorum... Ailesi derken, “Güneşi Beklerken” bir dizi setinin kader yoldaşlığında nasıl da aile olabileceğinin örneğini minik Sahra’yı dizide bizzat anarak verdi... Bünyeyi ister istemez gözyaşına teslim ettim. Dedim ya, Allah sabır versin!

Platodan Almanya çıkarılamıyor!

TRT’nin yeni dizisi “Gurbette Aşk-Bir Yastıkta” (TRT 1) pazar gecesi görücüye çıktı. Mesele Almanya’da bir mahallede geçen olayların bütününü ele alıyor... Mahalle reel olarak Almanya’da filan değil tabii. Şu kadarını söyleyeyim bir hayli para harcanarak buralara kurulmuş bir plato hepi topu... Ancak sadece sokaklara birkaç siyahi yerleştirip, duvarlara Almanca grafitiler koyarak bir atmosfer yakalanmaya çalışınca ortaya hafif bir iş çıkıyor... Bu dizinin oyuncu kadrosu çok iddialı. Mizahı karışım havası verse de fena değil. Ama öyle oyun parkı gibi sokakta gerçeklik duygusunu yaratabilmek, izleyiciye aktarmak zor... Hele ki abartılı şiveleri de eklerseniz sanarım bu yeni dizinin üstünde biraz daha çalışmak gerekiyor. Bir de ismini kısaltsak fena olmayacak, ne dersiniz?

Artık nasıl ikna ettilerse?


Okan Bayülgen bahsettiğimiz Habertürk transferini gerçekleştirdi. Şimdilik pazartesi ve cuma geceleri “Beyin Bedava” diye bir program yapacak... Okan’ın çok ciddi bir ekibi var. Ciddi dediysem sayısal olarak. Her birinin sosyal medyada bireysel fanları olan bu gençlerin rahat durmayacağı ortada... Belli ki Okan’ı da kandırmışlar. Yoksa haftanın altı günü ekranda olmayı açıklayacak başka bir neden görmüyorum. Ha, hırs dersiniz ya da para; ama sanmıyorum!

Giderayak günü değişti!

“Babam Sınıfta Kaldı” son dört bölümüyle Fox TV ekranındaki ömrünü doldurmaya çalışıyor. Dizinin giderayak yine yayın günü değişti. “Babam Sınıfta Kaldı” cuma gece yarısı yayınlanacak yeni bölümleriyle final yapacak... Bu arada her yeni başlayan dizi kendisinden öncekinin ayağını kaydırıyor. Mesela “İnadına Yaşamak”, Kanal D’de saati daha önce de değişen “Galip Derviş”i alıp cumartesi gecesine savurdu... Bu arada diğer kanallarda da dizi günlerinin değişmesi gündemde. Yarın kim, nerede olacak yazarız artık...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder