Gündem Bir Münevver cinayeti daha mı?

Bir Münevver cinayeti daha mı?

Paylaş
Bir Münevver cinayeti daha mı?

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 2009 yılında çöpte parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetini andıran bir olay yaşandı

Konak Mahallesi, Konak Caddesi'nde bulunan Gencal Apartmanı önündeki çöp konteynerini bugün saat 14.30 sıralarında temizleyen temizlik işçileri Ali Rıza Dingel ile Oktay Şahinkaya, konteyneri, çöp kamyonuna yükledi.

Haberin Devamı

MANKEN BACAĞI MI YOKSA GERÇEK Mİ?

İşçiler, aracın çalıştırılmasıyla dönen kepçe sayesinde, çöp içerisinde siyah poşete sarılı, tırnakları ojeli bir çift kadın bacağı gördü. İşçiler, sürücü Cabir Suner'i uyarınca, aracı 50 metre ileride durdu.

Dingel ile Şahinkaya, sürücü Suner'e ‘Ağabey, bizim gördüğümüz, manken bacağı mı yoksa gerçek bacak mı? Bir de sen bak” dedi. Araçtan inen Cabir Suner çöp içerisine baktığında poşet içerisindeki tırnakları ojeli bir çift kadın bacağı görünce durumu hemen polise bildirdi.

HASTANELERLE TEMAS KURULDU

Çevrede güvenlik önlemi alan polisler polis ekipleri, söz konusu caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Ekipler, bir yandan çöp konteynerinde inceleme yaparken, diğer yandan caddedeki güvenlik kameralarını tespite çalıştı.

Haberin Devamı

Bölgeye yayılan ekipler, diğer çöp konteynerlerinde de başka uzuv olup olmadığını araştırdı. Ekipler, bacakların kangren rahatsızlığı nedeniyle kesilerek çöpe atılmış olabileceği ihtimali üzerine hastanelerle de temas kurdu.

ÇÖPTEKİ BACAKLAR MAKİNEYLE KESİLMİŞ

Ayak tırnaklarında kırmızı oje bulunan bacakların bir travestiye ait olduğu sanılıyor. Ayak numarası 39 olan bacaklar diz kapağının altından makineyle düzgün kesilmiş. Polis, Bursa’daki hastanelerde sağlık sorunu nedeniyle bacak kesilmediğini belirledi. Bu nedenle cinayet şüphesi arttı. Polis olayı araştırıyor.