Magazin Bir poz ikisini de bitirdi!

Bir poz ikisini de bitirdi!

Paylaş
Bir poz ikisini de bitirdi!

Bir poz ikisini de bitirdi!

Önder Bekensir ile botta çekilmiş fotoğrafları yüzünden Akalın- Bekensir evliliğini bitirme noktasına getirdiği iddia edilen Cem Sebilci ise isyan etti: “Demet Akalın da, Önder Bekersir de yakın arkadaşım... Biz orada makara yapıyorduk, hepsi bu...

Benim 10 yaşında oğlum var ve ‘Baba bunlar nasıl görüntüler’ diye soruyor. Ailece psikolojimiz bozuldu. Çok yakışıksız iddialar bunlar. Ortada benlik bir durum yok, artık bu konuyla ilgili konuşmak, sorulara yanıt vermek istemiyorum.”

Önder Bekensir de böyle isyan etti! Sonraki sayfada....

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Önder Bekensir, eşi Demet Akalın'ın 1 günde değiştiğini belirterek şunları söyledi: "Pazar günü birlikte yurt dışına gittik ve ben işim gereği 1 gün önce döndüm. Pazartesi günü yani 1 gün sonra bana mesaj atıp boşanmak istediğini söyledi. 1 günde neyin değiştiğini bilmiyorum. 'Paramı yedi' iddiası asılsız. Ben servet avcısı değilim. Ailem bir tuz fabrikasının ortağı. 'Komisyon alıyordu' iddiası da asılsız. Ben organizatörlerin verdiği fiyatı Demet'e söylüyordum, Demet de kabul ederse konser gerçekleşiyordu.

Almam gereken para neyse onu alıyordum. Zaten bu işler de böyle olma mı? Demet'in yüzügü hala parmağımda.. Dövmesi de kolumda duruyor. Ben Demet'in ismini kolumdan silebilirim. Ama Demet silmeyebilir. Çünkü soyadımın kutsal bir anlamı var."

Haberin devamı sonraki sayfada!

Bekensir "Neden evliliklerinde sana hep kadınlar sana hep sözleşme imzalatıyor" sorusuna ise "Doğru olan bu değil midir. Zaten Türkiye'de artık insanlar sözleşme yapıp evleniyor" yanıtını verdi. Zoryaktaki fotoğrafla ilgili olarak da "O fotoğrafta biz karara kikiri yapıyordu. Demet'in o fotoğrafı davada kullanmasını da anlamış değilim" diye konuştu.

3

Haberin Devamı