Türkiye (Son Dakika) Bir tabutta üç kardeş! Cansız bedenleri yanan evden çıkarıldı

Bir tabutta üç kardeş! Cansız bedenleri yanan evden çıkarıldı

Paylaş
Bir tabutta üç kardeş! Cansız bedenleri yanan evden çıkarıldı

Tokat Niksar’da ahşap evdeki yangında 3 kardeş can verdi. 6 yaşındaki Berkay, 3 yaşındaki Berilsu ve 1 yaşındaki Aleyna Şahin’in cansız bedenleri tek tabutta hastaneye götürüldü

Tokat’ın Niksar ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Büyükkurt köyünde dün öğlen saatlerinde Şahin ailesinin oturduğu evde yangın çıktı.

Gülşen Şahin ve Yılmaz Şahin’in 4 çocuğundan 3’ünün evde olduğu sırada henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangında alevler kısa sürede iki katlı ahşap binayı sardı.



CESETLERİ BULUNDU


İhbar üzerine köye Niksar Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. İki katlı ev kısa sürede tamamen yanarak çöktü. Köye ulaşan itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması ile yangın söndürüldü. Evde bulunan 6 yaşındaki Berkay, 3 yaşındaki Berilsu ve 1 yaşındaki Aleyna Şahin’in bulunması için iş makineleriyle arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında Berkay, Berilsu ve Aleyna Şahin’in cesetlerine ulaşıldı.

'ALEVLER EVİ SARDIĞI İÇİN YAKLAŞAMADIK'


Küçük bedenleri tek bir tabuta konulan üç kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 çocuktan en büyüğü olan 10 yaşındaki Buket Şahin’in ise okulda olduğu belirlendi. Yangına müdahale eden köylüler, “Çocukların sesini duyduk ancak alevler evi sardığı için yapıya fazla yaklaşamadık” dedi. Fenalaşan anne Gülşen ve baba Yılmaz ise hastaneye kaldırıldı.

'İTFAİYE 32 DAKİKADA GELDİ'


Olay yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, itfaiye Müdürlüğüne saat 11.50’de yangın ihbarı geldiğini, 32 dakika sonra ekiplerin yangın bölgesine ulaştığını söyledi. Niksar ile Akkuş ilçeleri arasındaki yolun durumu nedeniyle bu kadar sürede gidebildiklerini belirten Özcan, “Üzücü bir tablo ile karşı karşıyayız. Ailemize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Haberin Devamı