Gündem Bir TIR dolusu kaçak sigara

Bir TIR dolusu kaçak sigara

Paylaş
Bir TIR dolusu kaçak sigara

Bir TIR dolusu kaçak sigara

Mardin'den İzmir'e gelen bir TIR'ın içerisinde binlerce karton kaçak sigara bulunduğu bilgisine ulaşan polis, ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yaklaşık 2 bin 228 adet karton kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi ise işlemlerinin ardından sevkedildikleri adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali büro ekipleri tarafından Bornova Semti'nde yapılan operasyonda, bir TIR dolusu kaçak sigara ele geçirildi. Mardin'den İzmir'e gelen bir TIR'ın içinde karton kaçak sigara bulunduğunu öğrenen polis, mahkeme kararı ve Savcılığın talimatı ile dün operasyon düzenledi.

Operasyonda, TIR'ın dorsesi içinde yaklaşık 2 bin 228 adet karton kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili TIR şoförü A.G. ile 29 yaşındaki T.U. adlı bir kişi gözaltına alındı.

Operasyonda ele geçirilen TIR ve TIR'ın içerisindeki binlerce kaçak sigara mahkeme kararı ile Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne gönderildi.
Gözaltına alınıp Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'na getirilen iki zanlı ise işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı