Gündem Bir yastıkta kanlı son

Bir yastıkta kanlı son

Paylaş
Bir yastıkta kanlı son

Bir yastıkta ömür boyu birlikte olmak' dileğiyle evlenmişti Hamide ve Gülahmet Tatlı. Her şeyi paylaşmışlardı. Ama yılların evliliği bir hiç uğruna kanlı bitti

Mutluluğa nazar değdi

İstanbul Kağıthane’de yaşıyordu Hamide ve Gülahmet Tatlı çifti. Hamide Tatlı 56 yaşındaydı, Gülahmet Tatlı 55... Soyadları gibi tatlı bir evlilikleri olmuştu. Acıyı, sevinci, hüznü, mutluluğu paylaşmışlardı.

Evlenirken söyledikleri “Bir yastıkta ömür boyu birlikte olmak” dileğine sadık kalmışlardı. Ayrılığı akıllarından bile geçirmemişlerdi. Ama akla gelmeyen başa geldi. Hem de kanlı bir şekilde...

Kavgaya değer mi hiç?

Hamide ve Gülahmet Tatlı önceki akşam oğullarının evine misafirliğe gitti. Hamide Hanım annelerin çoğu gibi oğlundan ayrılmak istemedi, geceyi oğlunun evinde geçirmek istedi.

Gülahmet Tatlı “Evde işim var” diyerek eşinin isteğine karşı çıktı. Karı-koca bu yüzden tartıştı. Sonunda Gülahmet Tatlı’nın dediği oldu. Çift evlerine dönmek üzere Gülahmet Tatlı’nın kullandığı otomobile bindi.

Biri mezarda diğeri hapiste

Ancak Hamide Hanım’ın oğlunun evinde kalmak istemesiyle başlayan tartışma otomobilde de sürdü. Üstelik giderek büyüdü. Gülahmet Tatlı, Sadabad Caddesi’nde otomobilini durdurdu.

Çift otomobilden inip tartışmaya devam etti. Cinnet geçiren Gülahmet Tatlı eşi Hamide Tatlı’yı göğsünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Kaçan Gülahmet Tatlı yakalandı.

Süleyman KAYA/DHA

2