Magazin Bir yastıkta kocayacaklar!

Bir yastıkta kocayacaklar!

Paylaş
Bir yastıkta kocayacaklar!

Bir yastıkta kocayacaklar!

Doğan Holding İcra Kurulu ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Soner Gedik, rüya gibi bir düğünle ünlü diyetisyen Dilara Koçak’la evlendi.

Haberin Devamı

Hilton Oteli’nin Şadırvan salonundaki düğünde nikahı, Türkiye Değişim Hareketi lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini düğüne eşi Sema Işıl Doğan ile birlikte gelen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, yapımcı Türker İnanoğlu, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ yaptılar.

Çifte ömür boyu mutluluklar dilediğini söyleyen Aydın Doğan, Soner Gedik’le uzun yıllardır çalıştıklarını belirterek, "Soner Gedik çok başarılı bir arkadaşımızdır. Umarım işteki başarısını evlilik hayatında da gösterir. Dilara Hanım'ı da birkaç yıldan beri tanıyorum. Kilo vermeme yardım etmiştir. İkisini de çok beğeniyorum. İnşallah sonuna kadar mesut, bahtiyar olurlar" dedi.

Haberin Devamı

Düğüne, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök’ün yanı sıra yaklaşık 350 davetli katıldı.

Diğer cemiyet haberleri:

AYRILDILAR MI?

ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİ!

AŞKTA MUTLU SON

DHA