Magazin Bir yatak aldı İsveç şaşırdı

Bir yatak aldı İsveç şaşırdı

Paylaş
Bir yatak aldı İsveç şaşırdı

Ali Ağaoğlu'nun 120 bin liraya satın aldığı Hastens marka yatağın İsveç'teki merkezi Türkiye'yi aradı. Yöneticiler, "Türkiye'de neler oluyor, Ali Ağaoğlu kim?" diye sordu

Kraliyet ailesinin tercih ettiği Hastens Vividus yataklarından satın alan Ali Ağaoğlu, yatağı Türkiye'de ünlü yaptı. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sahibi Ali Ağaoğlu aldıktan sonra firmanın internet sitesi tıklanma rekoru kırdı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Hastens Türkiye ortaklarından Aykut Ak, Fransa ve İtalya'da ay boyunca 3 bin tıklama alırken Türkiye'deki sitenin tek bir günde 20 bin tık aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Markanın İsveç'teki merkezinden kendilerine "Türkiye'de neler oluyor, Ali Ağaoğlu kim?" diye soru geldiğini belirten Ak, "Turkish Donald Trump" cevabını verdiklerini söyledi.

11 Ocak'tan bugüne kadar 12 yatak satışı yaptıklarını dile getiren Ak, "Vividus modelinden bir sipariş daha aldık. Tabii hepsi 120 bin lira değerinde değil. 3 bin 500 euroya da sattığımız yataklarımız var" dedi.

'ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR'

3 ayda tamamen el işçiliğiyle yapılan Vividus, at yelesi, pamuk, keten ve yün kullanılarak üretiliyor. Yoğun iş temposundan bazen çok yorulduğunu ve kendini ödüllendirmek için yatağı satın aldığını belirten Ali Ağaoğlu, "Ne demişler aslan yatağından belli olur. Yaşam kalitemi artıran her şeye yatırım yaparım" demişti.

Haberin Devamı