Serhan Sokulgan Bir yaz daha geçti
HABERİ PAYLAŞ

Bir yaz daha geçti

Haberin Devamı

Haziran kayıtsız, temmuz aşık, ağustos melankoliktir. Yaz herkes için serbesttir ve serseridir. Siz planlar yaparken elinden kaçıp gidendir. Gerçi eylülde başlayan sarı yazın tebessümü de bambaşkadır. Tatil biter herkes evine döner. Belki herkes kendini kızgın kumlardan serin sulara atamadı bu yaz, şişirdiği deniz yatağına sarılamadı... "Daha ayağımın ucunu suya sokmadım" diyenlerden misiniz, bu yaz aşık olup diz dövenlerden mi? Ülke için gerilimli bir yazdı; acısı, tatlısı, belki daha henüz bitmeyen yakan güneşi ile... Sonbahara ümit, daha çok heyecan ve az karamsarlık eklemek lazım.

BU SENE KONSERLER YARIŞTI

Bu yaz özellikle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda birçok şarkıcı konserlerini şova çevirmeyi başardı. Eskiden izlediğimiz birçok konser hepinizin de bildiği gibi çok sıradandı. Şovlar, alışılmış dans kareografileri ve dansçılar eşliğinde çok vasatlaşmıştı. Her şarkıya başka bir konsept ve şov ekleyen şarkıcıları hep alkışlamışımdır. Rekabet artınca özellikle de Harbiye Açıkhava'da konser veren isimler her şeyi ince eleyip sık dokuyor. Gerekirse kendi ceplerinden de ödeyerek konserleri için hiçbir masraftan kaçmıyorlar. Mesela bu sene Hande Yener, Bengü, Murat Dalgılıç derslerine iyi çalışıp çıtayı yükseltenler arasındaydı.

ERKEK ETEK GİYERSE

Yıllardır tartışılır erkekler etek giymeli mi giymemeli mi diye... Yakışıyor mu, yakışmıyor mu? Zaman zaman sahnede giyen isimler oldu. Bunlardan bir tanesi de Murat Boz'du. Zara bu sene kış kreasyonu erkek bölümüne etek de tasarladı. Bir akım başlar ve herkes giyer mi bilinmez ama Zara gelen taleplere göre bunu sunduklarını belirtiyor. Kim alır, kim giyer bilinmez ama bana hâlâ itici geliyor.

YİNE TARKAN İZDİHAMI

Tarkan bu sene de Harbiye Açıkhava konser maratonuna başladı. Tarkan'ın gelişi, seyyar satıcıların yoğunluğundan tutun, trafiğin Beşiktaş'a uzanmasına kadar belliydi. Konserine Ahde Vefa albüm repertuvarından şarkılarla başladı. Tarkan'ın boyun büken naif tarafı her şarkıya bambaşka bir ruh kattı. "Cuppa" gelen olumsuz tüm eleştirilere aldırış etmeden hep bir ağızdan söylendi. Yeni çıkacak albümdeki şarkılarından bazılarını da söyleyen Tarkan her zamanki Tarkan'dı. En çok dikkatimi çeken, eski kıyafet tarzından asla vazgeçemiyor olması. Kösele ayakkabıları, parlak yelekleri, zımbalı ceketleri onun vazgeçilmezleri... Evliliğin vermiş olduğu rahatlıkla biraz daha kilo almış olsa da o bitmeyen ışığı ile herkesi yine aydınlattı.

GÖZLEM KULESİ

- Meryem Uzerli'nin sevgilisiyle sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları çok aşık ve samimi buluyorum.

- Kibariye ve Kenan Doğulu'nun Küçükçiftlik'te verdikleri konseri biraz eksik görüyorum. Daha uzun bir çalışmayla bambaşka bir şey sunacaklarını düşünüyordum.

- Sezen Aksu sahnelere veda ettiğini söylese de bu boşluğu dolduracak muhteşem bir albüm için her gün stüdyoda olduğunu duyuyorum.

- Ebru Şallı ve Cem Yılmaz'ın ilişkilerini çok uzun sürmeyecek bir inat ilişkisi olduğunu hissediyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder