Bilim - Teknoloji Bir yeni Galaxy S4 daha!
Paylaş
Bir yeni Galaxy S4 daha!

Sızıntılar Samsung'un bir Galaxy S4 modelini daha dünyaya sunmak üzere olduğunu gösteriyor!

Yeni keşfedilen FCC girişleri ve bir başka ipucu, Galaxy S4 Active'in mini modelinin yolda olduğunu gösteriyor

Haberin Devamı
FCC'nin Çin'deki karşılığı olan Tenaa'da ortaya çıkan "Sa, S4 Active mini'nin neye benzeyeceği konusunda ipuçları veriyor. Tenaa'daki teknik özellik listesi, FCC'de yine GT-I8580 model numarasıyla kayda geçen cihazla eşleşiyor. Bunun yanında GFXBench'te ortaya çıkan 3D Graphic performans girdisi de GT-I8580'in özelliklerinin FCC ve Tenaa'dakilerle aynı olduğunu gösteriyor.

Özellik listesine göre Active mini, Active'den sadece biraz daha küçük, 4.65 inç'lik bir ekranla gelecek. Ancak ekran çözünürlüğü 480x800 ile çok daha düşük olacak. Çift çekirdekli 1.2Ghz Snapdragon 400 işlemciye sahip telefon, 1GB RAM sunuyor. Arka yüzünde 5 megapikselilk bir kamera bulunan Active mini, gerçeğe dönüşürse kutusundan Android 4.2'yle çıkacak. FCC belgeleri genellikle güvenilir kaynaklar olsalar da bu özelliklerin gerçek olmayabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var.

Galaxy S4 Active mini, Galaxy S4 Active'in su ve toz geçirmezlik özelliklerini de koruyor. Bunun yanında aynı fiziksel tuş sıralamasına sahip.

Resimlerle: Galaxy S4 Active'i yakından inceleyin!Kaynak: CHIP Online