Spor Bir yıldız gelecek!

Bir yıldız gelecek!

Paylaş
Bir yıldız gelecek!

Teknik direktör Samet Aybaba yönetimle yaptığı görüşmede, “Ozan İpek, Volkan Şen ya da Serdar Kurtuluş... Üç futbolcudan birini almalıyız" dedi

Süper Lig’de her takımın inişli-çıkışlı dönemler geçirdiği bir sezon yaşanırken, Beşiktaş da ‘Feda’ senesini kupayla tamamlamanın planlarını yapıyor. Ekonomik yönden krizli bir süreçten geçen Kara Kartallar, yapacağı nokta transferlerle kadrosunu güçlendirmenin peşinde... Topladığı puanlarla olmasa da, mücadelesiyle alkış alan Siyah-Beyazlılar, devre arasındaki hedefleri de netleştirdi. Samet Aybaba ile yönetimin bu konuda bir toplantı yaptığı bildirildi. Bu görüşmede Aybaba’nın, “Ozan İpek, Volkan Şen ya da Serdar Kurtuluş... Üç futbolcu da sistemimize büyük katkı sağlar. Ozan’ı sol çizgide, Volkan’ı hücum hattında kullanırız. Serdar ise sağda Hilbert’i çok rahatlatır ve elimizi güçlendirir. Üç futbolcudan birisini mutlaka almalıyız” dedi.

‘Forvet almak zorundayız’
Forvette Mustafa Pektemek’in dönüş tarihinin henüz netlik kazanmadığının da altını çizen Aybaba, “Devre arasında forvet hattımızı da güçlendirmeliyiz. İyi bir golcüyle şampiyonluğun en güçlü adayı haline geliriz” ifadesini kullandı. Webo, Nene ve Jovanovic alternatifleri üzerinde duran yönetimin, çalışmalara hız verdiği kaydedildi.

Orhan Yıldırım/Fanatik

Haberin Devamı