Magazin Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz yakalanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz yakalanacak mı?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz yakalanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir zamanlar Çukurova yeni bölümde Yılmaz'ın başı derde giriyor ve askerler genç adamı almaya geliyor. Bakalım Yılmaz kaçmayı başarabilecek mi?

ATV'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Hünkar Yaman, Gaffur'a Kur'an- Kerim'e bildiğini duyduğunu söylememesi için el bastırıyor. Gaffur da buna riayet ediyor. Hünkar oğlunu kurtarmak için Yılmaz'ı ateşe atarken askerler Yılmaz'ı almaya geliyor. Şimdi merak edilen konu Yılmaz'ın kaçıp kaçamayacağı... Öte yandan hiçbir şeyden haberi olmayan Demir ise Züleyha'nın hayalini kuruyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 1. BÖLÜM FRAGMANI

Hünkar Yaman Yılmaz ile Züleyha'nın aralarında bir şey olduğunu anlıyor. Züleyha, sevdiği adama "Bu kalp senden başkasına kapalı Yılmaz! Padişah gelse bile açamaz!" cümlesini kurarken Yılmaz, askerler tarafından alınma tehlikesiyle karşı karşıya... Fragmanın son bölümünde duyulan bir el silah sesi ise Yılmaz'ın başına neler geldiğini sorgulatıyor.