Gündem Bira dolu araç 3 gence mezar oldu

Bira dolu araç 3 gence mezar oldu

Paylaş
Bira dolu araç 3 gence mezar oldu

Esenyurt'ta kontrolden çıkan bir araç içindeki 3 gence mezar oldu. Yola saçılan bira şişeleri dikkat çekti

İstanbul Esenyurt'ta içinde 3 kişinin bulunduğu lüks araç kontrolden çıkınca önce kaldırım taşına ardından da tabela direğine çarparak yolda taklalar attı. Refüjlere çarparak durabilen otomobilde bulunan 2 kişi olay yerinde 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza gece yarısı Haramidere E-5 Karayolu Edirne istikametinde saat meydana geldi. Aşırı hızın neden olduğu iddia edilen kazada Erkan Sarıtaş'ın kullandığı otomobil, yol kenarındaki kaldırım taşına çarptıktan sonra yön levhası direğine çarparak taklalar atmaya başladı. Refüjlere çarparak durabilen otomobilde sürücü Erkan Sarıtaş (29) ağır yaralanırken, Fırat Gürer (28) ve Ayhan Uzer (30) araç içerisinde sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin sıkıştıkları yerden çıkardıkları Gürer ve Özer'in olay yerinde hayatını kaybettikleri görülürken sürücü Erkan Sarıtaş olay yerine gelen ambulans İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Sarıtaş, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YOLA BİRA ŞİŞELERİ SAÇILDI

Haberin Devamı

Olay yerinde inceleme yapılmasının ardından hayatını kaybeden gençlerin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Takla atan otomobilin içinde ve yola saçılan bira şişeleri dikkat çekti.

Aracın aşırı hızlı olduğunu belirten görgü tanıkları, otomobilin önce yol kenarındaki kaldırım taşına daha sonra yön tabelasının direğine vurduğunu ve yaklaşık 50 metre takla attıktan sonra durabildiğini söyledi.

Kaza nedeni ile yoğunluğun oluştuğu mevki, aracın çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açılırken polis ekipleri kazanın nedeni ve oluş şeklinin kesin tespit için çalışma başlattı.

Erhan TEKTEN / İSTANBUL (DHA)