Spor 'Bırak gol atayım, sana para veririm'

'Bırak gol atayım, sana para veririm'

Paylaş
'Bırak gol atayım, sana para veririm'

Ofspor stoperi Rasimcan Değirmenci'nin “Batuhan bana, 'Bırak gol atayım, sana para veririm” iddiası gündeme bomba gibi düştü

Batuhan Karadeniz’in ikinci Beşiktaş macerası uzun soluklu olmayacak gibi görünüyor... Samet Aybaba’nın eleştirilere göğüs gererek transferine onay verdiği genç oyuncu, yine futbolundan çok olaylarıyla manşetleri süslüyor. Beşiktaş formasıyla bu sezon gol sevinci yaşayamayan Batuhan’ın, son olarak Ofspor maçındaki hareketleri gündeme bomba gibi düştü. Ofspor savunmacısı Rasimcan Değirmenci, maçın ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan çok ilginç bir ileti yayınladı. Değirmenci, “Batuhan Karadeniz bana sen ne yapışık bir stopersin. Allah aşkına bırak gol atayım, para veririm sana” ifadesini kullandı. Büyük olay yaratan bu iletiyi kısa bir süre sonra kaldıran Değirmenci, Radyospor’a “Bana küfür etmişti. Ben de maçın ardından sinirle böyle bir tweet attım” ifadesini kullandı.

Kulüp sahip çıktı
Beşiktaş Kulübü de, yayınladığı mesajla Batuhan Karadeniz’e sahip çıktı. Siyah-Beyazlılar, “Kulübümüzde yer alan bütün sporcularımız, faaliyet gösterdikleri her branşta spor ahlakı ve fair play çerçevesinde mücadele etmiş ve bundan sonra da etmeye devam edeceklerdir. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu ve benzeri haberleri ciddiye almamasını önemle rica ederiz” ifadesini kullandı.

Kredisi sona erdi
Ancak bu olay, Batuhan’ın takımdaki geleceğini de yakından ilgilendiriyor. Batuhan’a ikinci şansı tanıyan, ancak hem saha içi, hem de saha dışı performansıyla hayal kırıklığı yaşayan Samet Aybaba’nın sabrının taşma noktasına geldiği konuşuluyor. Tecrübeli çalıştırıcının, Ofspor maçı sonrasındaki, “Bazı arkadaşların performansından memnun değilim” sözleriyle de Batuhan’ı hedef aldığı biliniyor.

Haberin Devamı