Magazin 'Biraz dekolte erkeklerin dilini dışarı çıkarmaya yetiyor'

'Biraz dekolte erkeklerin dilini dışarı çıkarmaya yetiyor'

Paylaş
'Biraz dekolte erkeklerin dilini dışarı çıkarmaya yetiyor'

Fraiser, Dawson's Creeek, Supernatural ve özellikle de geçtiğimiz senelerde sansasyonlar yaratan, lezbiyen kadın çetesi LWorld'de oynayan Sarah Shahi, yeni dönemde Universal Channel'ın en büyük bombası Fairy Legal'da oynuyor

*** Pilot bölümleri izledim Fairly Legal güzel bir dizi olmuş. Ben sizin oynadığınız Kate Reed rolünü izlerken eğlendim.
Teşekkür ederim, bu ara bu cümleyi duymaktan büyük keyif alıyorum.

*** Kate’in hayatı karışık, sizinki?
Benimki onun hayatının yanında sıkıcı. Kocası, kızı ve işi arasında koşturan Amerikalıyım ben. Kızımı uyutup verilen rolü ezberlemeye çalışırken bir yandan da kocamla ilgileniyorum. Kate’in hayatı entrika dolu.

*** Ben diziyi 2011 Ally McBeal olarak konumlandırdım. Tabii siz daha seksisiniz.
Teşekkür ederim ama o diziden farklı olarak bizim entrikalar biraz daha ağır tabii. Hayata karşı daha fazla yükleniyoruz sanırım.

*** Kate’in sizin diğer rolleriniz arasından sıyrılan yönü ne?
Kate, rüzgâr onu nereye sürüklerse gidebiliyor. Her sorunu bu şekilde çözebiliyor ama ben öyle değilimdir. LWorld’deki Carmen’de Katolik bir ailenin DJ kızı olarak benden farklı bir hayat yaşıyordu.

*** Ben asistanınız rolündeki Leonardo tiplemesine bayıldım. Aranızdaki ilişki gerçekten çok eğlenceli.
Evet benim de favorim Leonardo. Bir türlü olmayan kardeşim gibi, sahnelerimizde çok eğleniyoruz. Dizinin önemli bir dinamiği.

*** Türkiye’de en büyük sorun dizilerin 1.5 saat gibi uzun bir süre olması ve bu yüzden bir türlü bitmeyen setler. Sizin kendinize ait kurallarınız var mıdır?
1.5 saat dizi, sinema filmi gibi. Merly Streep gibi Oscar’lı müthiş bir oyuncu olursam bir gün set saatlerini bana göre ayarlamalarını isteyebilirim sanırım ama şu an bunu söylemem saçma olur.

*** Türk seyircisi sizi Maxim Dergisi’nin en sıcak 100 kadın sıralaması için verdiğiniz pozlarınızla tanıdı. Fairly Legal’da da böyle sahneler olacak mı, bekleyelim mi?
Siz erkekler çok kolaysınız, biraz dekolte dilinizi dışarı çıkarmanıza yetiyor. Ve evet, eğer sizi mutlu edecekse ileriki bölümlerde böyle birkaç sahnem var. Bikinili değil de seksi iç çamaşırlarıyla gözükeceğim.

*** Seksi olmak adına yaptığınız özel bir şey var mı?
Hayır. Bir dakika, aslında var! Dişlerimi ortalama yedi dakika fırçalarım. Biraz uzun bir süre ama erkekler beyaz dişlere bayılıyor.

*** Peki formunuzu korumak için yaptığınız özel bir şeyler?
Aklımın kalacağı hiçbir şey bırakmadan az miktarda kesinlikle yiyorum. Ve o gün ne kadar çalışırsam çalışayım kilometrelerce yürürüm.

Oben Budak/Habertürk

2

Haberin Devamı