Dr. Haydar Dümen Birbirinizi keşfedin
HABERİ PAYLAŞ

Birbirinizi keşfedin

Haberin Devamı

Birlikte olan çiftlerin en önemli sorunu birbirlerinin bedenini tanımıyor olmaları. Bu yüzden kadınların yarısı orgazm sorunuyla karşı karşıya. Unutulmamalı ki bedeni keşfetmek zaman alır ve büyük özen ister. Eşler bunun için uygun ortamlar yaratmalı, konuşmalı ve sabırlı olmalı.

BÖYLE SORU YOK!

Günde 20 kez seks yapılır mı?


Erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi mümkün mü? İş arkadaşım her gün böyle şeyler anlatıyor, moralimiz yerlerde, sinirlerimiz bozuk. Ne olur olmaz deyin de rahatlayalım.

CEVAP

Aslanlarım, akademisyeninden patronuna ve işçisine kadar ülkeye sahip çıkacaklar sizlersiniz. Şimdilik işinize bakın. Bu tür saçmalıklara kafa yormayın. Kimler budadı dallarınızı, kollarınızı ve aklınızı.

Neyin peşindesiniz? 15-20 deyince ya sayı saymasını ya da seksi bilmiyorsunuz. Bu arada kadını da hiç düşünmüyorsunuz. Her ilişki yarım saat sürse, buna makine bile dayanmaz. Zavallı kadın yorgunluktan ayağa kalkamaz. Erkekler de elini bile kaldıramaz. Söze bakarsan 20 gemim, 30 uçağım, 500 kadar da çiftliğim var, sen ne diyorsan, soruna karşı aynı şeyi söylüyorum.

Kuş 1 haftadır ötmedi

21 yaşındayım, 1 hafta önceye kadar her şey normaldi. Ama 1 haftadır benim kuş hiç ötmedi. Acaba neden olabilir? Bir deneme yapayım dedim kadına da rezil oldum.

CEVAP

Ne yapalım aslanım? Size yani bir kişiye yanıt vermek nice aşamalardan geçiyor. Önce mailinize bakılıyor, yayına uygun olanlar ayıklanıyor, sonra bunlar benim önüme konuyor. Ben uygun birini seçiyor, hazırlıyor, editörüme aktarıyorum.

Karşılıklı konuşma, fikir alışverişinden sonra yanıtım başkalarının gözlerinden de geçip onaylanıyor ve basılıyor. Yani bunca insan üstelik tümü önemli kişiler, bu sorunun karşısında "Vah vah" diye üzülüp dövünsünler mi sence? Yoksa "Yine bizim çılgınlardan biri" diye ve gönülleri istemeye istemeye sorununa ortak mı olsunlar?

Kızları görünce nefesim kesiliyor

34 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Kızları görünce nefesim kesiliyor. Günde 4 mastürbasyon yapıyorum. Halim ne olur?

CEVAP

Ne olacak söyleyeyim değerli okurum. Senin haline benim evimdeki kargalar da gülecek. Eğer cinselliği çorba içmek ya da işine gitmek gibi içine sindirir ve o gözle bakarsan zaman lehinde işleyebilir. Zaman ve saat de hep ileriye ayarlı olduğundan her geçen gün zarar hanene yazılacaktır.

İlişki de deneme-yanılma yöntemine göre gelişeceğinden hadi aslanım, kutsal bir göreve çağrılıyorsun ve hemen evlilik koşullarına hazırlanıyorsun. Çünkü çocuklar doğacak, bu yoldan soylar devam edecek. Evlenmezsen, un var, su var, tekne yoksa bu hamuru kim yoğuracak? Bu sorunun cevabı parolan olsun.

Kan gelmedi ama...

Erkek arkadaşımın cinsel organı sadece bana dokundu. Hamile olmadığımdan eminim. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? Kan gelmedi ama yine de şüpheleniyorum.

CEVAP

Bozulmadı sevgili yavrum.

Bakire olduğumu nasıl anlatırım?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla evlenecektik. İlişkiye girdik, benden kan gelmedi. Benden şüpheleniyor. Tadımız kalmadı. Bakire olduğumu nasıl kanıtlarım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarın esnek. Birçok kız da olduğu gibi kanama olmamış. Erkekler kan kan diye tutturuyorlar. Bırakın el ele dokunmayı, yan gözle bir erkeğe bakmamış kızımızın kızlık zarı esnek yaratılmışsa kanama olmaz. Lütfen bu mektubu sevgiline birkaç kere okut. Daha doğrusu kes, başucuna koy.

2-3 haftadır sertleşmiyor

25 yaşındayım, 2-3haftadır sertleşme sorunu yaşıyorum. Mastürbasyon yapmak istediğimde bile sertleşmiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 1-2 ay hiçbir şey gerekmez. Kafaya takma. 1-2 ayın içerisinde gece sabaha karşı sertleşmeler olmuyorsa ona bir çözüm arar, nedenini buluruz. Şimdilik bu arayışa gerek yok.

Hastalık kapmışım

22 yaşındayım. Kendimde cinsel yolla bulaşan bir hastalık tespit ettim. 2 yıl önce korunmasız cinsel ilişkiye girdim. Cildimde kızarık ve kaşıntı oluyor. Bu ilerde evlilikte sorun olur mu? Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, cilt hastalıkları (cildiye) uzmanına başvurup nedir diye ona sor.

Küçük diye evlenemiyorum

35 yaşındayım. Penisim çok çok küçük. Evlenme zamanım geçti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik yaşının son sınırına gelmiş gibisin. Kaç santim şu senin yolunu kesen? Değerli okurum, ihtimaller üzerinde duralım. Penisin ereksiyon halinde 10 santimden küçükse, ameliyatla büyür. 10 santimin üzerinde ise normaldir. 12-13 santim ise tıbba göre idealdir. Çünkü kadının vajinası 8 santimdir. Kilon varsa, kasık bölümünde biriken yağlar penisi 1-2 santim yutar. Zayıfla ya da yağları aldır.

Kadınlar benimle ilişkiden kaçıyor

24 yaşındayım. Benim penisim aşırı derecede büyük. Bunalımdayım, çünkü hiçbir hanım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Buna bir çözüm getirin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis küçültülmüyor. Yani bunun ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksın.

Erken boşalıyorum

32 yaşındayım. En uzun ilişkim 3 dakika sürüyor. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın çözümü var. 3 dakika aslında çok kötü bir zaman değil. Bunun iyisi 15 dakikadır. Bir uzmana gitmeyi göze aldığında sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Kısır olabilir miyim?

17 yaşındayım. Haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Sadece 1-2 damla sperm çıkıyor. Sizce kısır mıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, daha çok gençsin. Zamanla meni miktarında artma olacaktır.

Orgazm olamıyorum

23 yaşında, 2 yıldır nişanlı kadınım. Yakında evleneceğiz. 2 senedir birlikte oluyoruz. Ama ben orgazm olamıyorum. Nişanlım bu nedenle onu aldatacağımı düşünüyor. Bazen orgazm olacağım sırada erken boşalıyor. Nişanlımı çok seviyorum. Yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Biz ne yapacağız?

CEVAP

Sevgili okurum, hemen evlen. Çok sevdiğin nişanlınla orgazm olamadığına göre, ilerde ne kadar seveceğini bilemediğim bir erkekle orgazmı olma şansın da yüksek değil. Olay senden kaynaklanıyor. 'Acaba orgazm olamayacak mıyım?' sorusunu aklından çıkar. Biraz romantik ortamlar yaratın ya da cinselliği ateşleyici sözcükleri bulma ve zevklenme gibi yöntemlerle bedenin haritasını keşfedin.

Çok isteksizim, neden?

30 yaşında, 9 yıllık evli kadınım. Bir çocuğum var. Evliliğimin başından beri cinsel birleşmeye karşı isteksizim ve acı hissediyorum. Sorunum psikolojik mi?

CEVAP

Sevgili okurum, önce bir kadın-doğum uzmanının tetkikinden geçeceksin. Ondan sonra başka nedenler arayacağız. Ama isteksizlik konusunda zorlanıyoruz. İstek kişinin huyuyla ilgili olduğundan bu huydaki açılımları da sen eşinle el ele vererek yapacaksın. Tabii fantezileri de eylemin süsü olarak kullanacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Sonsuz aşk bir hayaldir ancak ömrünü uzatabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder