Dr. Haydar Dümen Birbirinizi keşfedince...
HABERİ PAYLAŞ

Birbirinizi keşfedince...

Haberin Devamı

Orgazm için kendinizi ne kadar zorlarsanız mutluluğu o kadar geciktirirsiniz. Hanımlar, eşiniz size yardımcı olacak, birbirinizi keşfedecek, fantezileri birlikte kullanacak, pastayı bölüşmeye bakacaksınız... Her şeyi zamana bırakırsanız sorun kolay çözülür...

BÖYLE SORU YOK!

Nişanlım beni terk etti

32 yaşındayım, bekarım. Nişanlım penisimi görünce gülüp nişanı attı. Penisim 10 santim. Baba olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun, şans başına konmuş farkında değilsin. Nişanlının tercihi öyleymiş, kararını duvar yıkılmadan vermiş. Eğer evlendiğinde bunu sorun yapsaydı, önüne nice fatura koysaydı ne olurdu? Sen komplekse kapılır, başını öne eğerdin, eşin de bu olayı koz olarak kullanırdı. Oysa gerçek böyle değil. 10 santimlik penis, evliliğini ve onun oturduğu cinsellik temelini sarsıntıya uğratmadan yerine getirir. Bırak gitsin, sen başını eğme. Yeni bir evlilik için zaman geçirme, kilon varsa veriver.

Neden kan gelmiyor?

Uzun süredir ilişkim var. Kız arkadaşım “Senden başkasıyla olmadım” dedi. Ama 20-30 kere birlikte olmamıza rağmen kan gelmedi, zar esnektir diyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Dünya böyledir değerli okurum, ‘Dert ağlatır, aşk söyletir.’ Aldın kızı koynuna, girdin evrensel oyuna. Şans senden yana, kızda olmadan ağlama, yakınma zafer bayrağını çektin göndere. Yani şaşkın, yarı mutlu ama bir nokta var ki kuruntulu ve aklından hiç çıkmıyor. O nokta, her ilişkide illa ki kan diye tutturuyor. Kan olsa ne olacak? Evlenecek misin? Hayır. Sadece erkek olmanın gururunu yaşayacak, günü gelince onu da unutacaksın. Bu yanıtıma espri eklemedim, kıza şans diledim. Çünkü trajikomik sonuçlanacak.

Kızlardan kaçıyorum

23 yaşındayım. Birçok sevgilim oldu. Hepsi ilişkiye girmek istedi. Penisim 9 santim. Küçük diye kızlardan kaçıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Demek ki yakışıklı, kızlar tarafından beğenilen, ağzı laf yapan birisin. Sanırım sevecen, özverili kimliğinle onları etkiliyorsun. Benim gençlik yıllarıma göre değişiklik var. O yaşlarda bizler, bir merhabaya 9 takla atardık!!! Eğer öpüşmüşsek arkadaşlarımızı toplar, başarımızı kutlardık!!! Kiminin ağzı sulanır, kıskanır, kimi de bir arkadaşını benimle tanıştırır mı diye umuda kapılırdı. O günden bugüne çok şey değişmiş, irade paylaşılmış. Bu iyiye işaret. Sana gelince; denemeden olmaz. İşte rapor: Yaşam rastlantıya bırakılmaz, 9 santimlik organ da seni yarı yolda bırakmaz.

Sabah biraz kan gördüm

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşım var. 2 ay önce üzerimizde kıyafetler varken ilişkiye girdik. Sabah kan gördüm. Kanama birkaç gün sürdü. Acaba üzerimizde kıyafetler varken kızlık zarı bozulabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı olmadığı kesin. Büyük ihtimalle adet düzensizliğiyle ilgili. Düşünme, keyfine bak ve dikkatli ol.

Orgazm olmuş gibi davranıyorum

22 yaşındayım. Cinselliği çok seviyorum ama orgazm olamıyorum. Partnerim, ben orgazm olmadan boşalmak istemiyor. Ben orgazm taklidi yapıyorum. Bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm güçlüğün var. Teknik öğrenecek, klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yapacaksın. Arkadaşın senin orgazm taklidini yaptığını anladığı zaman kırılır. Sana güveni sarsılır. Biraz daha açık konuş. Fantezi ve klitoris tekniğine önem verirseniz her şey düzelir.

Boyu normal mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Acaba penisimin bu kadar olması normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, birkaç santim büyür. 13 santimi de bulursa keyfine bak! Ama sakın kilo alma. Kilon varsa ver, penisinin görüntüsü daha iyi olacaktır.

Çok istekli oluyorum

18 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama boşalınca kendimden iğreniyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, doğaldır. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tatmin yolu değildir. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

İlişkiye girsem mi?

17 yaşındayım. Canım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Bunun için yaşım uygun mu? CEVAP Uygun değil yavrum. Çünkü şimdi başlarsan her şey çöpe gider. Okulun ne olacak, ailen bu duruma ne diyecek? Kıza yazık değil mi? Ya bir de kız gebe kalırsa ne yapacaksın? Pişmanlıklardan uzak durmak için iradeli ol, cinsellik için önünde uzun yıllar var.

Büyütücü kullansam yararı olur mu?

30 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Piyasada satılan büyütücü haplardan kullansam yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar penisi büyütmez. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik yürür, eşin orgazm olur, dert etme.

Sevgilim dalga geçti

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Sevgilim penisimi görünce mutlu olmayacağımızı söyleyip gitti. Cinsel organımı nasıl uzatırım?

CEVAP

Değerli okurum, kız paçayı kurtarmış. Senin penisin tıbba göre normal. Bırak, o istediği yola gitsin, yaşamına devam etsin.

Orgazm oluyor mu?

28 yaşındayız. İlişkiye girdikten sonra kız arkadaşımın orgazm olup olmadığını anlamıyoruz. Bu durumu nasıl çözebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilinin orgazmı onu ilgilendirir. Sen keyfine bak. Önünüze konulmuş baklava tepsisinin tümünü yutmak yerine yarı yarıya bölüşün. Kızla konuşup özelliklerini öğren. Kendi acemiliklerinden kurtul. Bizi takip et ve zamana bırak.

Zevk alamıyorum

25 yaşında kadınım. İlişkiden zevk almıyorum ve eşimi kandırıyorum. Bu kandırmacadan sıkıldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinde erken boşalma yoksa sorun ileride çözülebilir. Burada eşinin ustalığı rol oynar. Birbirinizi keşfetmeniz ve fantezileri dengeli kullanmanız da önemli. Bu konuda kadınlar hedefe geç ulaşıyor. Ama kafaya takarsan yolun daha da zorlaşır. O sırada dikkatini zevklere, fantezilere doğru kaydırırsan, cinsel bazı kıpırdanışlar ve zevkler devreye girebilir.

Benden soğudu

26 yaşında kızım. Uzun süren ilişkim var. Erkek arkadaşım ilişkiye girdikten sonra benden soğudu. Mutlu etmiyor muyum? Bana ilgi göstermiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, sanırım ilişki bitti. Çıkmaz bir sokaktasın, hemen o sokaktan çıkmanın yolunu ara. Sonra otur düşün. Bu olaydan bir ders al. Hatalarını, yanlışlarını ve doğrularını irdele. Kendini suçlama. Ancak kimliğini ve geleceğini böyle kazanırsın.

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Kızlığının bozulup bozulmadığını anlamadı. Sonra duş alırken cinsel organından kan geldiğini söyledi. Acaba kızlığı bozuldu mu? CEVAP Değerli okurum, zar bozulmuş olabilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Özlem alev gibi yükselebilir. Zamanla külenebilir de asıl olan ateşin yürekteki izidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder