Ekonomi Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

Paylaş
Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

23 Şubat 2018’de Las Vegas’ta düzenlenen ‘Stevie Ödülleri’ töreninde Birevim yine başarısını tescilledi. 60 ülkeden binlerce başvurunun yapıldığı törende Birevim; iki altın, bir gümüş ve bir de bronz ödüle layık görüldü.

Uluslararası standartlarda dünyanın pek çok ülkesinden başarılı kuruluşların yarıştığı, 2002 yılından bu yana verilen ve dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri, 23 Şubat Cuma günü Las Vegas’ta gerçekleşti.

2 BİN 500'DEN FAZLA BAŞVURU YAPILDI

2018 Stevie Ödüllerine 60 ülkeden 2 bin 500'den fazla başvuru yapıldı. Stevie ödüllerinin görkemli gala gecesinde ödüller sahiplerini bulurken Birevim iki altın, bir gümüş ve bir de bronz ödüle layık görüldü.

4 ÖDÜL BİRDEN

Birevim; yılın satış ayrıcalığı ve yılın pazarlama programı kategorilerinde altın ödüle layık görülürken başarılı müşteri hizmetleri kategorisinde gümüş ödüle, yılın inovasyonu kategorisinde de bronz ödüle layık görüldü.

Ödüle ilişkin duygu ve düşüncelerini açıklayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Bu ödülleri tüm Birevim çalışanları adına alıyoruz. Birevim çalışanlarına ve müşterilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı