Rauf Tamer Birikmiş notlar
HABERİ PAYLAŞ

Birikmiş notlar

Haberin Devamı

Önce Irak... İlahi Irak... Senin ülken işgal altında... Iraklıdan çok yabancı var topraklarında... Yedi Cihan’ın bütün postallıları orada... - Yani, sana söz düşmez. Musul’u DEAŞ’a veriş biçiminle, şimdi geri alış biçimine bakarak biraz utanmalısın.

Göç dalgası

Yeni bir göç dalgası geleceği tahmin ediliyor. 1 milyon kişi. - Bizde yer kalmadı. Bunları Türkiye’ye alamayacağımızı devlet şimdiden ilan etsin. Etsin ki Avrupa’ya çıkan kapıları açtığımız zaman dünya şaşırmasın. Anlaşıldı mı?

330’a dair

Heceleye heceleye, alfabeyi söktük ve Bahçeli’yi nihayet anladık. Ama her birimiz farklı anladık. Olsun. Benim anladığım şudur. Diyor ki Bahçeli: - Mecliste 330’u tamamlarım... O kolay. Fakat sonrasına karışmam. Referandum kampanyasında ben yokum. Acaba yanlış mı anladım?

Erken ötmek

● Çayı görmeden paçaları sıvamak.
● Kendi kendine gelin güvey olmak. Bunlar klişeleşmiş benzetmeler. Bir de hayatın içinden canlı örnek verelim:
● Atanmadan kendini rektör ilan edip fakültelerle toplantılar yapmak. Erken öten bu horozun akıbetini, yakın takibe aldım.

Nesrin Sipahi Konseri

Türk Musikisi’nin altın sesi, Odeon’un unutulmaz yıldızı, nihaventin sultanı Nesrin Sipahi, 25 yıl aradan sonra, yarın akşam Cemal Reşit Rey’de. Kaçırırsanız, bir 25 yıl daha beklersiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder