Gündem 'Birkaç kedi kestiysem ne olmuş?'

'Birkaç kedi kestiysem ne olmuş?'

Paylaş
'Birkaç kedi kestiysem ne olmuş?'

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kaldığı otel pansiyonda üç kediyi boğarak öldürüp kanını içtiği iddia edilen 35 yaşındaki Selma Sim, "Birkaç kedi kestiysem ne olmuş?" diyerek kendisini savundu

Tatil için geldiği Bodrum´da kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi boğarak öldürdükten sonra kanını içtiği iddiasıyla götürüldüğü emniyet müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakılan Selma Sim'i, DHA muhabirleri, Bodrum Milas yolunda buldu.

Hakkında mala zarar verme suçundan adli işlem yapıldıktan sonra, Bodrum dışına çıkarılmak üzere polisler tarafından bir otobüse bindirilen Selma Sim, DHA muhabirleri tarafından, Bodrum- Milas Karayolu´nun 30´uncu kilometresindeki Koru Köyü yakınlarında otostop yaparken bulundu.

Siyah etek, siyah mont, siyah çizme, siyah çorap, beyaz kazak giyen Selma Sim rahat hareketleriyle dikkat çekti. Fotoğraf ve görüntüsünün çekilmesine önce tepki gösterip kaçmak isteyen daha sonra da durup soruları yanıtlayan Selma Sim'in beyaz kazağının göğüs bölümünde kırmızı lekeler bulunduğu görüldü.

Boynunda haç kolye asılı olan ve kendini 'Natali' olarak tanıttığını belirten Selma Sim beş yıldızlı otellerin animasyon ve restoran bölümlerinde çalıştığını kış aylarında şehir şehir dolaştığını, rahat bir şekilde de aklına estiğinde kedi kestiğini söyledi.

Selma Sim "Birkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Kedileri doğradım diye beni televizyona çıkartmayın. S... gidin. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda'' dedi.

Selma Sim, DHA muhabirin "Kedileri öldürdükten sonra kanını içiyormuşsunuz doğru mu?'' sorusuna uzun süre gülerek "Sakıncası mı var'' diye yanıt verdi.

Yaşar ANTER-Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (DHA)