Advertorial Birleşik Krallık’ta Eğitim Görmek İsteyenlere Güzel Haber
Sponsorlu

Birleşik Krallık’ta Eğitim Görmek İsteyenlere Güzel Haber


Paylaş
Birleşik Krallık’ta Eğitim Görmek İsteyenlere Güzel Haber

British Council tarafından bu sene  dördüncüsü düzenlenen İngiltere 'de Eğitim Günleri çok yakında başlıyor.

Kişileri Birleşik Krallık'tan eğitim fırsatları ve yaratıcı fikirlerle bir araya getirmeyi amaçlayan British Council tarafından, 25 Şubat'ta İstanbul'da, 27 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilecek olan İngiltere’de Eğitim Günleri, Türkiye’de yaşayan öğrencilere Birleşik Krallık’taki çeşitli eğitim fırsatlarını yüz yüze araştırıp öğrenme imkanı sunuyor.
Öğrencilere ve ailelerine Birleşik Krallık’taki eğitim fırsatları hakkında bilgi vermeyi hedefleyen etkinlik; İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda’daki bir çok üniversitenin yetkilileri ile katılımcı öğrencileri bir araya getirecek ve öğrencilere yetkililerle birebir görüşme fırsatı sunacak.

Kariyerlerine ve eğitimlerine en doğru şekilde yön vermek isteyen gençler için hayata geçirilen etkinlik, seminerler, ve sunumlar ile İngiltere'de eğitim, burs olanakları, öğrenci hayatı gibi merak edilen konularda bilgi verirken, oyun, yarışma ve aktivitelerle , katılımcılardan 2 kişiye mini iPad, 5 kişiye IELTS eğitim seti ve çeşitli sürpriz hediyeler kazandıracak.

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 2000 kişinin katılım gösterdiği İngiltere’de Eğitim Günleri'nde, öğrenciler Birleşik Krallık’taki eğitim yaşamını öğrenirken, Master programları, Doktora ve lisans eğitimi almak isteyen öğreciler akıllarındaki sorulara yanıt bulacak.

İngiltere’de eğitim için burs olanakları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ise üniversitelerin sağladığı burslar hakkında etkinlik süresince bilgi sahibi olabilecekler.

British Council’un global olarak yürüttüğü “Student Insight Survey” 2016 Türkiye verilerine göre , araştırmaya katılan öğrenciler eğitimleri için Birleşik Krallık’ı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden birinin İngilizce dil yetilerini geliştirmek olduğunu söylerken, bir diğer etken olarak da gelecekteki hayatları için kariyer olanaklarını zenginleştirmek olduğunun altını çizmişlerdi.

Daha ayrıntılı bilgi ve etkinliğe ücretsiz kayıt yaptırmak için British Council web sitesini ziyaret edebilirsiniz.