Gündem Birlikte yaşadığı adamı kızının gözleri önünde öldürdü

Birlikte yaşadığı adamı kızının gözleri önünde öldürdü

Paylaş
Birlikte yaşadığı adamı kızının gözleri önünde öldürdü

Beyoğlu'nda iki çocuk annesi 26 yaşındaki Nülber B, bir buçuk yıldır birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Remzi Ekmekçi'yi düğün dönüşü çıkan kavgada 4 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı

Nülber B, adliyeye sevk edilirken kızı gözyaşlarını tutamadı. Nülber B. cinayetle sonuçlanan kavganın kıskançlık tartışmasından çıktığı imam nikahlı eşinin kendini kıskandığını ileri sürdü.

Haberin Devamı


Kaptanpaşa Mahallesi Yay Geçidi Sokak 9/2’de dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. İki çocuk annesi Nülber B, 1,5 yıl önce tanıştığı Remzi Ekmekçi ile imam nikahı ile evlendi. Nülber B. ile Remzi Ekmekçi dün gece aynı semtte oturan bir komşularının düğününe gitti. Düğünde alkol alan Remzi Ekmekçi ile Nülber B. arasında döndükleri evde, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Kavga sırasında Nülber B’nin, ilk eşinden olan 4 yaşındaki kızı S., de evdeydi.

Tartışma sırasında Remzi Ekmekçi yanında taşıdığı bıçakla Nülber B.’ye saldırdı. Nülber B, kendisine bıçakla saldıran Ekmekçi’ye direnmeye çalıştı. Yaşanan boğuşma sırasında bıçağı eline geçiren Nülber B, imam nikahlı eşini göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Remzi Ekmekçi olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri Nülber B.’yi gözaltına aldı.

Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen Nülber B., ifadesinde, Ekmekçi ile 1,5 yıl önce imam nikahı ile evlendiğini belirterek, "Aşırı kıskanç biri. Beni eski eşimden bile kıskanırdı. Düğün dönüşü evde yine ‘niye başka erkeklere bakıyorsun. O....u ’ diyerek küfür etti. Daha sonra bıçakla saldırdı. Boğuşma sırasında kendimi korumak için elime geçen bıçağı rastgele salladım. Amacım öldürmek değildi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlanarak Haliç Polis Merkezi’ne getirilen Nülber B,’yi burada aralarında 4 yaşındaki kızı S.’nin de bulunduğu bazı yakınları karşıladı.

Yakınları Nülber B’ye sarılarak ağladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nülber B, daha sonra Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Nülber B’nin adliyeye sevk edilişi sırasında 4 yaşındaki kızı S.. ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Daha önce Nülber B’yi bıçakla yaraladığı öne sürülen Remzi Ekmekçi’nin bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu, uyuşturucu, fuhuş ve hırsızlık suçlarından çok sayıda bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı


Taner YENER-Uğur ALAATTİNOĞLU/İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı