Türkiye (Son Dakika) Birlikte yaşadığı kadını ve üniversiteli oğlunu öldürdü

Birlikte yaşadığı kadını ve üniversiteli oğlunu öldürdü

Paylaş
Birlikte yaşadığı kadını ve üniversiteli oğlunu öldürdü

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, 67 yaşındaki Elham Parlak, birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Nurgül Er ile özel bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliği bölümü 3'ncü sınıfta okuyan oğlu 21 yaşındaki Fatih Er'i av tüfeği ile öldürdü

Çınarcık’ta eşinden boşanan Nurgül Er, 7 yıl önce Elham Parlak ile birlikte yaşamaya başladı. Ayrı evlerde oturan Elham Parlak’ın, bu sabah Nurgül Er ile Çınarcık’a gelen oğlu Yalçın Er’i Karpuzdere Mahallesi’ndeki evinde kahvaltıya çağırdı.

Haberin Devamı

Kahvaltı sırasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, ruhsatsız av tüfeğini alan Elham Parlak, Yalçır Er’i, ardından Nurgül Er’i öldürdü. Anne ile oğlu olay yerinde öldü.

155 Polis İmdat’ı arayan Elham Parlak, 2 kişiyi öldürdüğünü teslim olmak istediğini söyledi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, Parlak’ı gözaltına aldı.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme yapmasından sonra anne ile oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Elham Parlak, polisteki ifadesinde, kahvaltı sırasında hatırlamadığı bir nedenle çıkan tartışma ardından üzerine yürüyen Yalçın Er’e, ardından da Nurgül Er’e ateş ettiğini söylediği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER-Hasan BOZBEY / DHA