Gündem Bisikletli gençler ölümden döndü

Bisikletli gençler ölümden döndü

Paylaş
Bisikletli gençler ölümden döndü

Antalya'da ışık ihlali yapan elektrikli bisikletteki 2 gence, otomobil çarptı.

Kaza, akşam saatlerinde kentin en işlek caddesi Güllük üzerindeki Varsaklı Kavşağı'nda meydana geldi. 19 yaşındaki Yasin Fırat'ın kullandığı elektrikli bisiklet, Güllük Kavşağı'ndan Yavuz Özcan Parkı yönüne giderken, Varsaklı Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada Milli Egemenlik Caddesi'nden Teomanpaşa Caddesi'ne geçiş yapan Ali Evim yönetimindeki 07 CNF 09 plakalı otomobil, hızla elektrikli bisiklete çarptı.

Haberin Devamı

Bisikletteki Yasin Fırat ve arkasında oturan arkadaşı 17 yaşındaki E.S., çarpmanın şiddetiyle önce yukarı fırladı, ardından yere düştü. Gençlere yardım için koşan çevredekiler, kazazedelerin yerden kalktığını görünce derin nefes aldı. Otomobil sürücüsü Ali Erim ise büyük şaşkınlıkla aracından inerek gençlere durumlarını sordu.

Adalı Kuyumculuk'un güvenlik kameraları tarafından kaza anı saniye saniye görüntülenirken, işyeri sahibi Yasin Adalı kazayı canlı gördüklerini, elektrikli bisiklet ve aracın bir an kendi işyerlerine gireceğini sandıklarını söyledi. Kazada yaralanma olmaması, mucize olarak nitelendirildi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)