Mine Ayman Bitiş ya da tamamlanma
HABERİ PAYLAŞ

Bitiş ya da tamamlanma

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Dolunay etkisi ile başlıyoruz; pazartesi 13:02'de Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisiyle birlikte hayatımızın bir alanında bitiş ya da tamamlanma yaşayabiliriz.

Yine bu dönemde bilmediğimiz ve bizden gizlenen bir konu hakkında bilgi sahibi olabiliriz. Yabancı insanlar ya da yabancı ülkeler gündemimizde olabilir.

Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Salı ve çarşamba günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve iş hayatımız yoğunlaşacak. Özellikle gelecekle ilgili maddi konular gündemimizde olabilir.

Hayatla ilgili ciddi konulara yoğunlaşabilir, ailemizi daha fazla düşünebilir ve onlarla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir. 21 Haziran Salı günü itibariyle Güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yengeç olanların zamanı gelmiş olacak.

Bu dönemde burcu ve yükseleni Yengeç ve Oğlak olanlar öne çıkabilir ve dikkat çekebilirler. Güneş Yengeç burcunda ilerlerken evinizle ilgilenebilir, yeni bir yere taşınabilir, yatırım yapabilir ya da evlenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Çılgın ve orijinal fikirlerimizi bu günlerde hayata geçirebiliriz.

Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. Önümüzdeki hafta sonu ise Ay Balık burcunda ilerleyecek ve her konuda çok hassas olacağız. Eski günlere ya da eski sevgiliye özlem duyabilir, geçmiş günleri yeniden yaşamak için adım atabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

KOÇ: Beraberliğinizle ilgili önemli bir adım atabilir, ilişkinizi güçlendirmek için ciddi bir karar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hayatınıza biri gelebilir.

BOĞA: Maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Ani para kaybı yaşayabilir ya da lüks harcamalarınız yüzünden sıkışıklık yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Yolculuk planı yapabilir hatta hızlı bir şekilde seyahate çıkabilirsiniz. Yolculuklarınızda aksaklıklara ve zorluklara karşı dikkatli olun.

YENGEÇ: Kariyer hayatınızda çok önemli bir gelişme yaşayabilir, yeni bir fırsatla karşılaşabilir ve başarınızı arttırabilirsiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızla çok fazla görüşeceğiniz bu hafta güçlü dostluklar kurabilir ve sevildiğinizi fazlasıyla hissedebilirsiniz.

BAŞAK: Hassas bir hafta sizi bekliyor, çok duygusal olabilir ve bazı şeylerin artık bitmesi gerektiğini anlayıp iç dünyanıza yönelebilirsiniz.

TERAZİ: Fiziksel olarak canlanma yaşayacağınız bu hafta kendinizi çok iyi ve enerjik hissedebilirsiniz. Yeni ortamlarda bulunup dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

AKREP: Maddi anlamda sıkışıklık yaşayabileceğiniz bu hafta kayıplara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

YAY: İletişim hayatınızda yanlış anlamalara, gerginliklere ve kopmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı insanlarla artık yollarınız ayrılabilir.

OĞLAK: Aile ve ev hayatınızla ilgili bir sorunla uğraşmanız gerekebilir. Bazı şeylerin artık tamamlanma ya da değişme vakti gelmiş olabilir.

KOVA: Aşk hayatınızda canlanma yaşayabilir ve kendinizi keyifli ortamların içinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarla da vakit geçirip eğlenebilirsiniz.

BALIK: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu hafta sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ve gerekli tedaviyi olmayı ihmal etmemelisiniz.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder