Mine Ayman Bitişler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz
HABERİ PAYLAŞ

Bitişler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz

Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile tutku dolu ve hırslı bir başlangıç yapabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirmek için uğraşabiliriz. Enerjimizin yüksek olacağı bu hafta, hayatımızla ilgili bazı bitiş ya da başlangıçlar yaşayabiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşmesini diliyorum.

4 Ağustos Pazartesi; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

* Aşırı kıskançlık ve hırs.

* Sinirlilik ve kavgacılık.

* Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, pazartesi günü “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

5 Ağustos Salı, 6 Ağustos Çarşamba & 7 Ağustos Perşembe; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir.

Haberin Devamı

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

* Gevezelik

* Sorumsuzluk

* Sinirlilik ve kavgacılık

* Aşırı spor ve bedeni yormak

Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

8 Ağustos Cuma & 9 Ağustos Cumartesi; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımıza daha kolay adapte olur, işlerimizi büyük bir hırs ve çalışkanlıkla tamamlayabiliriz. Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdeyiz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabiliriz. Ruh halimiz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilgimizi çekmeyebilir ve ilişkilerimizde mesafeli olabiliriz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalıyız.

Haberin Devamı

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Cuma ve cumartesi günleri gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

10 Ağustos Pazar; Ay Kova burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Kova burcundayken özgürlüğümüze çok düşkün olur ve asi bir tavır takınabiliriz. Beynimiz çok hızlı ve iyi çalışacağı için birçok zor konuyu çözebiliriz. Geleceğe dair planlar yapabilir ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunabiliriz. Teknoloji ile ilgili gelişmeleri takip edebilir ve en yeni ürünleri alabiliriz. Aşk hayatımızda da ani gelişmeler yaşayabilir, hızla gelişen çılgın bir ilişkinin içinde kendimizi bulabiliriz. Her türlü çılgınlığa açık olabilir ve yeni deneyimler yaşayabiliriz. Pazar akşamı saat 21:10’da Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek ve hayatımızla ilgili yenilenme ihtiyacı duyacağız. Gündemimizdeki konuyla ilgili bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, bundan sonrası için daha net hareket edebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Kova ve Aslan olanların hayatında köklü değişimler olabilir.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu pazar “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR!

KOÇ: Maddi konular gündeminizde olacak, alacaklarınızı tahsil edebilir ve ödemelerinizi yaparak biriken birçok işten kurtulabilirsiniz.

BOĞA: Yakın akrabalarınızla ilgilenip onların bir sorununu çözmekle vaktinizin çoğunu geçirebilir ve kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER: Evinizin içinde değişiklik yapabilir, eskiyen eşyalardan kurtulmak isteyebiliriz. Eğer evinizin eski olduğunu düşünüyorsanız taşınabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda fırtınalar kopabilir ve kendinizi tutku dolu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN: İş hayatınızda canlanma yaşayacak ve yaptıklarınızla özellikle çalışma arkadaşlarınızın beğenisini kazanıp öne çıkacaksınız.

BAŞAK: İlişkinizin güçleneceği bu günlerde partnerinizin hayatınızdaki önemi artabilir ve birlikte yol almaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ: Başkalarından elde ettiğiniz kazançlarla ilgili sorun yaşayabilir, özellikle sigorta, pirim ya da miras gibi konularda gecikme yaşayabilirsiniz.

AKREP: Uzun bir yolculuğa çıkabilir, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geleceğe dair uzun vadeli seyahat planları da yapabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda önemli bir fırsat elinize geçebilir ve kariyerinizde güçlenme yaşayabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz.

OĞLAK: Bir arkadaşlığınızı bitirebilir ve bu bitişle birlikte arkadaş ortamınızı ya da çevrenizi değiştirme kararı alabilirsiniz.

KOVA: Duygusal anlamda kendinizi yalnız hissedebilir ya da var olan ilişkinizde duygusal açıdan eksiklikler olduğunu fark edip uzaklaşabilirsiniz.

BALIK: Kendinizle ilgilenmeniz ve fiziğinize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlık açısından da hassas olabilirsiniz, kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder