Dr. Haydar Dümen Bitmez bu zar davası!
HABERİ PAYLAŞ

Bitmez bu zar davası!

Haberin Devamı

Kızlık zarı denince akan sular duruyor. Erkekler, kızlar, aileler, herkes panik halinde. Gelecek bir damla kan bekleniyor da bekleniyor. Kanamayınca kavgalar çıkıyor. Yeter artık, zar işini büyütüyor, esnek olabileceğini aklınızdan çıkarıyorsunuz

BÖYLE SORU YOK!

Her kıza aşık oluyorum

Gördüğüm tüm güzel kızlara aşık oluyorum. Bunun nasıl önüne geçerim?

CEVAP Ne güzel değerli okurum. Demek ki sende aşık olma yeteneği varmış. Buna aşk oburluğu da diyebiliriz. Öteki adı tutku ya da takıntıdır. Her gördüğün güzel kıza aşık oldun. Eve geldin unuttun. Çünkü sokakta daha neler var?Aşık olman için seni bekliyorlar. Kiminde boy selvi, kiminde göz üzüm, ötekinde elma yanak, bir başkası kiraz dudak, göğüsler narenciye türlerini anımsatıyor. Mübarek kadın değil, sanki manav dükkanı. Nedense bu benzetmeler de hep yiyip yutmaya yönelik. Ayva göbekle şeftaliye oradan atlayıp karpuza geldik. Sahi sen kaç yaşındasın? Bak çileğin boynu bükük kaldı. Onu sen bir yerlere yerleştir. Adın kalsın yadigar ama meyveleri etme kendine yar.


Büyütmek istiyorum

25 yaşındayım, 55 kiloyum. Penisim 14 santim. 4 santim büyütmek istiyorum. İlaçlara inanmıyor, ameliyat olmak istiyorum. Bir de ameliyat erken boşalmaya çözüm olur mu?

CEVAP Değerli okurum, tam üstüne bastın. Damardan girdin. Bana da senin aracılığınla özellikle gençlere yücelme mekanizmasını anlatma fırsatı verdin. Geçmiş zamanlar dahil günümüzde de hayatta ün kazanmış pek çok sanatçı ve bilimadamının kendilerine göre kompleksleri vardı. Kiminin boyu kısa, kimi işitme engelli, kimi felçli kimi de kekemeydi v.b. Bu tarihe geçmiş, insanlığa yön vermiş kişiler komplekslerini bir başka yetenekleriyle yendiler. Bu sayede çok çalışıp eserler bırakıp gittiler. Penisin 4 santim uzasa ne olacak, kadın farkına bile varmayacak. Erken boşalma başka bir konu. O da tedavi edildiğine göre, eksik olan ne? İşte onu bulmak için kariyere doğru koşacaksın. “Ne kazanırsam kârdır” diyeceksin, güzel anılar bırakıp gideceksin.

Hiç zevk almıyorum


32 yaşındayım, 10 yıllık evliyim. 7 yıldır cinsellikten zevk almıyorum. Kocam her fırsatta bana “Sen beni sevmiyorsun” diyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Sevgili okurum, cinsellikten soğumadın, soğutuldun. Şimdi eşini analiz ediyorum: İyi bir adam, sana karşı sevecen. Erkeksi, zor yanları yok. Bugün maç, yarın arkadaş demiyor. İşi bitince evine geliyor. Ne var ki yaşam monoton. Atıştır bir şeyleri, ardından gelsin dizi filmleri. Sonra yatağa. Yatakta geçsin atağa. Nasipte ne varsa o gün çıksın senin falına. İlk yıllar bu iyiydi. Ama ne oldu? Ten doydu, ruh doymadı. İnce varlık ve estetik duygusallık yapısına sahip olan kadın önce ruhen doymak ister. Bunun için de açılım, yemek, gezinti neyse... Bu görevleri de eşinin yerine getirmesi gerekir. Cinselliğin genel yapısı buna bağlı. Sevgili okurum, yanlışım varsa affola. Eşini de incitmeden getir yola.

* * *

Kendime hakim olamıyorum


16 yaşındayım. Bir kız görünce veya aklıma erotik hayaller gelince dayanamayıp mastürbasyon yapıyorum. Kendime nasıl hakim olabilirim?

CEVAP Sevgili yavrum, bu yaşlarda olur böyle şeyler. Arada bir boşalmak gerekir. Tabii sayısı önemlidir. Hayal kurmanın da sınırı olmalı. Kız var, sevgili adayıdır, kız var, arkadaştır. Ama pek çoğu da analarının kuzuları, sizin kardeşleriniz gibi bir kitle oluşturur. Bu duygular da yerine oturmalı. Doğru yolda yürürseniz geleceğin babayiğit bir delikanlısı olursun.

Cinsel organıma arı saldırdı

Benim kobra arı saldırısına uğradı. Şimdi görüntüsü kötü. Acaba eski haline döner mi yoksa hep böyle mi kalacak?

CEVAP Değerli okurum, geçmiş olsun. Bir arıyla paçayı kurtarmışsın. Ya 10 arı soksaydı? Alerjik reaksiyondan orada yaralar açılsaydı? O sırada arılar nerede, senin organ nerede? Yolu nasıl buldular? Bu arıların dişi olduğundan eminim. Erkek arıların tümü ölmüş olmalı ki bula bula senin kokunu buldular. Bir şey anlamayınca da cezalandırdılar.

Bir türlü kan gelmiyor

23 yaşında, bakire kızım. İlk kez ilişkiye girdiğimde benden kan gelmedi. Şimdi ne zaman ilişkiye girsem kan gelmiyor. Neden böyle?

CEVAP Kapalı kapılar ardında verilen cevapların en doğrusunu veriyorum sevgili okurum, kızlık zarına göre ve doktor muayenesine göre kızsın. Gerisi sana kalmış.

Ya sertleşme olmazsa?


40 yaşındayım. Henüz bir kadınla birlikte olmadım. Yakında bir hanım ile evleneceğim. İlk gece beni ürkütüyor. Ya sertleşme olmazsa?

CEVAP Değerli okurum, büyük geçmiş olsun. 15 yaşında 25 yaşına gelene kadar hep ananın dizi dibinde mi uyudun? Neden şöyle dokunmadın, neden halini hatırını sormadın? İlk gece sertleşme olmayabilir. Panikleme, onu hallederiz. Ama ilk geceden sonra her şey ne kadar yolunda gider, bilemiyorum. Üstelik eşini de düşünmek zorundayız. ‘İki çıplak bir hamama yakışır’ diye bir laf var. Anlayacağın, 1 ay sonunda düzelme olmazsa doğru uzmana.

Hastalık kapar mıyım?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla adet döneminde ilişkiye girdik. Bu ikimiz için de sorun yaratır mı? Hastalık kapar mıyım?

CEVAP Değerli okurum, bu dönemlerde hastalık kapılmaz ama yine de cinsel birleşme yapılmaz. Kadının hastalık kapma ihtimali artar. Senin de psikolojin zarar görebilir. O günlerde sabrediverin canım.

Bozulmuş mudur?

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Kız bana telefon edip kanaması olmadığını söyledi. Birkaç gün önce adet görüyormuş. Acaba adet kanı mıdır yoksa kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP Değerli okurum, şu anda yapacağın bir şey yok. Zayıf bir ihtimalle kızlığı zedelendi. Belki de adet kanıydı. Olayı kendi haline bırakın ve dikkat edin.

Nişanlım bana yalan mı söylüyor?

Nişanlımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Daha önce başkasıyla nişanlıydı. Doktor “Esnek” demiş ama ben kendimi yiyorum. Acaba beni kandırıyor mu?

CEVAP Değerli okurum, zar konusuna çok kafayı takıyorsunuz. Sevgi her şeyin önünde gelmeli bu bir. İkincisi sen nişanlınla bir şeyler yapmışsın. Varsayalım ki ayrıldın. Bu kızı çöpe mi atacaksın? Nişanlanıp ayrılmış birçok insan var. Hepsi hayat kuruyorlar. Tümünün de kızlık zarı yerinde. Doktordan yanayım. Ya tensel sevişme olmuşsa, bu olayların altından kalkılmaz. Kızın kıymetini bil. Sanıyorum o da seni çılgınca seviyor.

Hamile kalınmazmış

24 yaşında kızım. Geçen gün nişanlımla sürtünme yoluyla seviştik. Ben adet görüyordum. Nişanlım bu sırada boşaldı. Spermler iç çamaşırıma geçmiş. Hamile kalmaktan çok korkuyorum. “Kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınmaz” diyorlar. Acaba doğru mu?

CEVAP Değerli okurum, hamile değilsin. Ama nişanlının dediği de doğru değil. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir. Cinsel birleşmeye göre ihtimali zayıf bile olsa, olacaksa olur. Yani bir sperm içeri koşar ve yumurtayı bulur. Dikkat edin. Şimdilik keyfine bak, kendini üzme.

Kız arkadaşıma geçer mi?

29 yaşındayım, 15 gün önce çok seksi bir kadınla ilişkiye girdim. Bu ilişkiden bel soğukluğuna yakalandım. Uzun yıllardır birlikte olduğum kızla da ilişkiye girdim. Hastalığım kız arkadaşıma da geçer mi? Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, belki de bel soğukluğuna yakalanmadın. Bunun sonucunu hemen bir labaratuvara giderek meni tahlili yaptırarak öğreneceksin. Ardından da hastalık varsa da üroloji uzmanına gidip tedavi olacaksın. Eğer hastalık bulaşmışsa kız arkadaşına bulaştırma ihtimalin de büyük. Geçmiş olsun.

Sevgilimde isteksizlik var

Sevgilimle seks yapıyoruz. Çok istekli başlıyoruz ama o isteksizlik yaşıyor. 3 yıldır idrar yollarında iltihap var, sürekli de iltihap akıyor. Doktor korkusu olduğu için de bir türlü uzmana götüremiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, o gitmiyorsa, tut elinden götür. Önce bunları halledin. Sonra bana dönün.

GÜNÜN SÖZÜ


Akılı yabana atma, her zaman da ona kanma. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder